Η εντεκάδα με τη Σαλαμίνα

Οι επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως ο Ιάσονας Δημητρίου αφενός αυξάνουν τις επιλογές και δίνουν ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Ζόρζε Κόστα αφετέρου δε αυξάνουν την πίεση προς τον προπονητή καθότι οι όποιες δικαιολογίες λόγω τραυματισμών ή ατυχίας, στέρεψαν.

Οι μοναδικές απουσίες αυτή την βδομάδα είναι των Βαλβέρδ και Μαραγκού ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Σουσιάν και έτσι αναμένεται εκ νέου αλλαγή των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την εντεκάδα για τον σαββατιάτικο αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια ο εντυπωσιακός στον αγώνα με την ΑΕΚ,  Μάριο Βέγκα. Στο δεξί άκρο επιτέλους ο Ιάσονας Δημητρίου και για το  αριστερό άκρο ο Άντιτς προηγείται του Σιέλη. Στο κέντρο της άμυνας ο Ζόρζε με τον Παβίσεβιτς.

Στα αμυντικά χαφ οι Μάκος και Αλέξα με τον δεύτερο προφανώς να έχει οδηγίες για να πιέζει πιο ψηλά, πράγμα που το συνηθίζει ο Ζ.Κ. Για την θέση του επιτελικού χαφ, προβάδισμα φαίνεται να παίρνει ο Γκονσάλο Γκαρσία έναντι του Γκρικαλασβίλλι.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Κάλβο και οι εναπομείνασες δυο θέσεις είναι καπαρωμένες από τους Φοφανά και Κολαούτι, οι οποίοι καλούνται να επιστρέψουν στις ουσιαστικές εμφανίσεις τους.

Η σημαντικότητα της νίκης είναι πλέον αυτονόητη και για τον σκοπό αυτό δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χαλάρωση ούτε ακόμη στο 94ο λεπτό και όταν η ομάδα μας έχει στην κατοχή της την μπάλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ