Μεταγραφές με χαλικάκια;

Μιλώντας ο Ζόρζε Κόστα στους λειτουργούς του Τύπου μετά τον αγώνα του Σαββάτου, εμμέσως πλην σαφώς, δήλωσε πως θέλει μεταγραφές. Δεν χωρά διαφορετική ερμηνεία στο «Μέχρι το Δεκέμβρη αυτούς έχουμε», παρά μπαλάκι στη διοίκηση για κινήσεις ενίσχυσης.

Τώρα, να ισχυριστούμε ότι έχει άδικο ο άνθρωπος, δεν μπορούμε. Παρά τα λάθη του που εντοπίζονται στο… μονοκόμματο τρόπο που αγωνιζόμαστε και την αδυναμία αναχαιτίσεων, είναι πραγματικότητα ότι το δυναμικό μας… δεν. Ας όψονται οι αποφάσεις του καλοκαιριού και ο χαμένος Αύγουστος. Και σαν να μην έφταναν οι ελλείψεις μας, χάσαμε στην πορεία και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς.

Το ζήτημα είναι, τι μεταγραφές να κάνουμε; Ή πιο σωστά, με τι λεφτά να τις κάνουμε; Ξεκινήσαμε με οικονομική εξυγίανση και ήδη είμαστε μείον τέσσερα εκατομμύρια! Να κάνουμε νέα δάνεια; Όχι ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε. Με τα χαλικάκια πάντως, παίχτες δεν αγοράζονται. Να θυμίσουμε τι δήλωνε προ καιρού – στις 25 του Σεπτέμβρη συγκεκριμένα – ο τότε αναπληρωτής και νυν πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης:

«Η τρύπα δηλαδή φέτος θα είναι περίπου στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. τώρα είναι 4 εκ.). Γίνονται πολλές σκέψεις για την κάλυψη αυτού το ποσού, όπως το να γίνουν κάποια δάνεια ή ακόμη και πωλήσεις ποδοσφαιριστών».

Εδώ οι σκέψεις ήταν να πωλήσουμε ποδοσφαιριστές για να κλείσουμε την τρύπα – που διπλασιάστηκε – θα προχωρήσουμε σε προσθήκες; Μάλλον προπονητής και διοίκηση θα πρέπει να τα πουν και να ξεκαθαρίσει ο ένας τι χρειάζεται και οι άλλοι τι μπορούν να προσφέρουν. Μετά ας ενημερωθεί κι ο κόσμος, να ξέρει τι απαιτήσεις αλλά και προσδοκίες να έχει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ