Δίκοπο μαχαίρι η διακοπή

Χωρίς πρωτάθλημα θα κυλήσει η βδομάδα, με το γεγονός αυτό να είναι ευεργετικό για μας αν το εκμεταλλευτούμε όμως πρέπει. Σε διαφορετική περίπτωση, θα λειτουργήσει εναντίον μας.

Εάν επιτρέψουμε στα αισθήματα πανικού να μας πλημμυρίσουν – και δεν εννοούμε τον κόσμο αλλά παίχτες και προπονητή – τότε η κατάσταση μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει, αν και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι χειρότερο απ’ αυτό που ζούμε τώρα. Θα πρέπει να επικρατήσει νηφαλιότητα και να γίνει έντονη – εντονότατη –  αυτοκριτική.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν είμαστε σωστά και ισορροπημένα στελεχωμένοι, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τώρα. Το τι έγινε το καλοκαίρι, είναι θέμα συζήτησης – και μάλιστα μεγάλο – για άλλο άρθρο. Τώρα, οι λύσεις πρέπει να προέλθουν εσωτερικά, μέσα από την ίδια την ομάδα. Ο κύριος Κόστα καλείται να τις βρει άμεσα. Την ίδια ώρα, κάποιος πρέπει να «ξηγηθεί» σε παίχτες και προπονητή, ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν κατά το πως πληρώνονται. Το θέμα είναι, αν μέσα στη διοίκηση έχουν κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος και εντοπίσει τις ρίζες του κακού. Διαφορετικά, πώς θα το καταδείξουν στους υφισταμένους τους;

Τέλος, ας γίνει και μια μείωση στην τιμή του εισιτηρίου. Μεγάλες οι ανάγκες της ομάδας σε ρευστό, αλλά δεν θα ικανοποιηθούν με το γήπεδο άδειο. Παίζουμε σε δυο βδομάδες με μια ομάδα (ΑΕΚίτιον) που έχει τα ίδια χάλια μαζί μας αλλά θα «σκοτωθεί» να μας κόψει βαθμούς. Ο κόσμος ίσως «γλυκαθεί» με μειωμένο εισιτήριο και έρθει στο γήπεδο. Φυσικά, θα πρέπει να μην το διώξουμε πάλι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ