Υποψήφιος ο Θεοδώρου

Μεγάλη συζήτηση γίνεται μέσα στον κόσμο της Ανόρθωσης για τους ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει ο Ζόρζε Κόστα στο αυριανό παιχνίδι, με τις εντεκάδες και τα συστήματα να… δίνουν και να παίρνουν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να δώσει λύσεις στον Πορτογάλο τεχνικό, είναι ο Ζαχαρίας Θεοδώρου. Ο εικοσάχρονος μέσος, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη φυσική του θέση ως αμυντικό χαφ, όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Τα σενάρια

Αγωνιζόμενος πίσω δεξιά, ο Ζαχαρίας μπορεί να συμπληρώσει το κενό που αφήνουν ο τραυματίας Τζέισον Δημητρίου και ο τιμωρημένος Μάρκο Άντιτς. Κάτι τέτοιο, επιτρέπει στο ΖΚ να αφήσει αμετακίνητο τον Παβίσεβιτς στο κέντρο της άμυνας, μιας και ο Μαυροβούνιος είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε στα κεντρικά μπακ.

Εάν ο νεαρός αγωνιστεί στα χαφ, τότε ο προπονητής καλύπτει το δεξί του άκρο με τον Παβίσεβιτς και έχει την ευχέρεια να μετακινήσει το Μάκο από το κέντρο στην άμυνα, όπως είχε κάνει στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Ομόνοια. Βέβαια, σ’ εκείνο το παιχνίδι παρτενέρ του Μάκου ήταν ο ταχύτερος Άντιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αύριο.

Το παρελθόν

Πολύ πρόσφατα, στο παιχνίδι του κυπέλλου με την Αναγέννηση, ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας έδειξε να εμπιστεύεται το Ζαχαρία Θεοδώρου. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, πέρασε το νεαρό ως αλλαγή για να αγωνιστεί στα χαφ στο ημίωρο της παράτασης.

Πέρσι, ο Θεοδώρου είχε 16 συμμετοχές με την Αγία Νάπα, όπου αγωνιζόταν δανεικός από την Ανόρθωση. Μάλιστα, στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Παραλίμνι – ως δεξιός οπισθοφύλακας – είχε πολύ καλή απόδοση.

 

theodorou

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ