Υποχρέωση τους η νίκη συνοδευμένη με καλή εμφάνιση

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης οφείλουν και έχουν την υποχρέωση σήμερα όχι μόνο να κερδίσουν αλλά και να πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη του ονόματος της Ανόρθωσης. Η Ε.Ν.Παραλιμνίου την βδομάδα που μας πέρασε πέταξε λευκή πετσέτα κάτι που την καθιστά επικίνδυνη, μιας και δεν θα έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα.

Για να έρθει η νίκη συνοδευμένη με καλή εμφάνιση, η Ανόρθωσις θα πρέπει να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο στις 16:00 που ξεκινά το ματς και όχι στις 17:00. Θα πρέπει να επιβάλει το παιχνίδι της, να ασκεί πίεση από ψηλά για να έρθει το λάθος και να το εκμεταλλευτεί. Άλλος σημαντικός παράγοντας θα είναι η σοβαρότητα και η ευστοχία στις τελικές προσπάθειες που θα πρέπει να συνοδεύονται και από το κατάλληλο πνεύμα ομαδικότητας εκεί που χρειάζεται.

Ο καιρός που στο ποδόσφαιρο η άμυνα ήταν αποκλειστικά για τους τέσσερις πίσω και τον τερματοφύλακα πέρασε ανεπιστρεπτί, η αμυντική λειτουργία της ομάδας ξεκινά από τον Κολαούτι και τελειώνει στον Βέγκα, οι επιθετικοί μας είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να κλείσουν τους χώρους ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές του αντιπάλου να μην μπορούν να αναπτυχθούν ορθόδοξα. Το φαινόμενο χάνω την μπάλα και δεν επιστρέφω δεν πρέπει να κάνει την εμφάνιση σήμερα μα ούτε και σε οποιοδήποτε επόμενο παιχνίδι της Ανόρθωσης.

Η δύσκολη περίοδος την οποία διανύει το σωματείο μας σε συνδυασμό με το τσαλακωμένο ηθικό του κόσμου της ομάδας δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση άλλη μέτρια εμφάνιση. Ο κόσμος αποτελούσε τον σημαντικότερο αρωγό και πρέπει οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να τον κρατήσουν δίπλα τους, ένθερμο υποστηρικτή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ