Η άμυνα φέρνει αλλαγές;

Το μότο ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει είναι από τα αγαπημένα του Ζόρζε Κόστα, ωστόσο με την Ανόρθωση να προέρχεται από ήττα και με τις απουσίες στην άμυνα είναι βέβαιο πως θα δούμε μια διαφοροποιημένη ενδεκάδα. Η μία θέση που αιωρείται στην άμυνα ίσως επιφέρει αλλαγές σε όλη την ομάδα και όχι αποκλειστικά στην άμυνα.

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ο Κόστα να αφήσει απείραχτες τις υπόλοιπες γραμμές και απλά να δώσει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού στον Γκάλαμαζ, σενάριο το οποίο κατά την άποψη του γράφοντος συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο, η δυναμικότητα του αντιπάλου σε συνδυασμό με την αδυναμία του Αλέξα στο δημιουργικό κομμάτι, ίσως ωθήσουν τον Ζόρζε Κόστα να πραγματοποιήσει εσωτερικές αλλαγές ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως θέλει να τη βλέπει ο κόσμος της. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζόρζε Κόστα ίσως μετατοπίσει το Μάκο ή τον Αλέξα στο κέντρο της άμυνας. Όσο για την κενή θέση που δημιουργείται στη μεσαία γραμμή, θα έχει την επιλογή ενός εκ των Γκαρσία ή Οχαγιόν. Στην περίπτωση που προτιμήσει τον Ουρουγουανό, τότε ίσως δούμε τον Γκριγκαλασβίλι να αγωνίζεται λίγο πιο πίσω και τον Γκαρσία να παίζει πίσω από τον Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ