Επανέρχεται ο Κάλβο δεξιά;

Στο ματς με την Ε.Ν.Π ο Τόνι Κάλβο είχε μείνει εκτός για λόγους τακτικής ενώ στο ματς με την ΑΕΛ παρέμεινε εκτός διότι ταλαιπωρούνταν από ίωση. Ο Ισπανός, ίσως είναι μια από τις αλλαγές που θα προβεί ο Ζόρζε Κόστα για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας μας.  Ο Τόνι Κάλβο στη μέρα του είναι ίσως ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ και μια συνεχής πηγή κινδύνων προς την αντίπαλη εστία.  Αυτή την στιγμή ο Κάλβο φαντάζει το φαβορί για κατάληψη της θέσης στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στην Α.Ε.Κ

Ανταγωνιστές του Κάλβο στην ενδεκάδα είναι ο Αμίτ Μεν Σουσιάν και ο Γιάννος Οκκάς. Ο φιλότιμος και μαχητικός Ισραηλινός επιθετικός μέχρι στιγμής μετρά λεπτά συμμετοχής μόνο ως αναπληρωματικός. Ο Ζόρζε Κόστα τον εμπιστεύεται ως αλλαγή και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ματς όπου προτίμησε να τοποθετήσει τον Γκονζάλο Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης του αρχικού σχήματος.

Δεν αποκλείεται ο Ζόρζε Κόστα να προτιμήσει τα έμπειρα πόδια του Οκκά, όπως έπραξε εξάλλου στο ματς με την Ε.Ν.Παραλιμνίου, αλλά εκ πρώτης όψεως οι πιθανότητες αυτού του ενδεχομένου είναι περιορισμένες.

Το ενδεχόμενο να μας εκπλήξει ο Ζόρζε Κόστα και να διατηρήσει τον Γκονζάλο Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης τη δεδομένη στιγμή θεωρείται μάλλον απομακρυσμένο, τόσο, όσο και το να επιλέξει να τοποθετήσει δεξιά το Σότα Γκρικαλασβίλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ