Εγκληματική Απόφαση

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Η απόφαση η οποία πάρθηκε χθες (σ.σ. προχθές) για να συμπεριληφθούν οι τουρκοκυπριακές ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα με έχει φέρει σε μια πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Βλέπω με λύπη ότι οι αντιπρόσωποι των ομάδων χωρίς να σκεφτούν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της πατρίδας και του ελληνισμού έχουν προβεί στη λήψη μιας απόφασης η οποία οδηγεί στην αναγνώριση του ψευδοκράτους! Τι κι αν «υποτίθεται» έχουμε καταδικάσει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους πριν λίγες μέρες; Φαίνεται ότι οι αρμόδιοι δεν έχουν κατανοήσει ότι βρίσκονται στην δική μας πλευρά και όχι στην πλευρά των «Τουρκοκυπρίων». Και γιατί βάζω τους Τουρκοκύπριους σε εισαγωγικά; Διότι το 80% των κατοίκων στις κατεχόμενες περιοχές είναι Τούρκοι έποικοι. Έτσι με αυτό τον τρόπο τους ανοίγουμε διάπλατα τον δρόμο να δημιουργήσουν πανίσχυρες ομάδες με την οικονομική ενίσχυση από την Τουρκία και διαμέσου του ποδοσφαιρικού χώρου να ανελιχθούν και να κάνουν πιο γνωστή την «Βόρεια Κύπρο». Πετυχαίνοντας αυτή την ανέλιξη θα τυγχάνουν αναγνώρισης από ολόκληρο τον κόσμο μετατρέποντας μας σε μια αδύναμη και μη αναγνωρισμένη Νότια Κύπρο.

Παράλληλα, εμείς οι Ανορθωσιάτες, οι οπαδοί της Ανόρθωσης ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, οι Αμμοχωστιανοί, θα πρέπει για να παρακολουθήσουμε αυτήν την ομάδα που βρίσκεται πολύ βαθιά στην ψυχή μας, αυτήν την ομάδα που για μας δεν είναι μόνο ομάδα αλλά ότι έχει απομείνει από την αγαπημένη μας πόλη, να φιλοξενούμαστε στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ. Αν είναι δυνατόν! Πως θα μπορούσαμε να αντικρίσουμε από κοντά την κατοχή των εδαφών μας; Με τι καρδιά θα δούμε τους Τούρκους να ζουν μέσα στην πόλη που δικαιωματικά μας ανήκει και που με εγκληματικό τρόπο έχουν πάρει;

Κλείνοντας , θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή η εγκληματική ενέργεια πρέπει να καταδικαστεί από όλους μας. Πρέπει να αντιταχθούμε όλοι μαζί σ’ αυτήν την απόφαση προτού να είναι πολύ αργά. Αν ολιγωρήσουμε θα μείνουμε μετέωροι να βλέπουμε όχι μόνο την καταστροφή των ομάδων μας αλλά και της παγκόσμιας αναγνώρισης!

Ανώνυμος (15 ετών)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ