Δείξτε επιτέλους τι αξίζετε

Αν και παρακολουθούμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα των τελευταίων δεκαετιών με σχεδόν όλες τις ομάδες να είναι ιδιαίτερα αδύναμες και ποιοτικά ελλιπείς λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας, πάντα υπάρχουν οι ξεχωριστές στιγμές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του φιλάθλου και αφήνει όλα τα παραπάνω στην άκρη. Μια τέτοια στιγμή είναι το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο είναι ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες ειδικά για την δική μας ομάδα. Βέβαια οι 3 βαθμοί της νίκης είναι οι ίδιοι ανεξάρτητα από αντίπαλο αλλά όπως και να το κάνουμε οι συγκεκριμένοι 3 βαθμοί έχουν και “γαρνιτούρα”.

Στο δικό μας στρατόπεδο, μετά την απογοητευτική παρουσία αλλά και την ήττα από την ΑΕΛ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Η ψυχολογία είναι χαμηλά, ο κόσμος παραπονιέται, και γενικά το κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ένα από τα χειρότερα των τελευταίων ετών. Άπαντες πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να συνειδητοποιήσουν επιτέλους που βρίσκονται. Ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν θα ανεχτεί άλλη κοροϊδία από παίκτες που κάνουν τουρισμό. Δεν είναι για κοροϊδία, ούτε ο κόσμος, ούτε η ιστορία, αλλά ούτε και η φανέλα της Ανόρθωσις.

Σίγουρα οι περισσότεροι παίκτες μας είναι καινούργιοι στην ομάδα και δεν έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλο αυτό το κλίμα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από αυτό το παιχνίδι πρέπει να λειτουργήσει αρνητικά για αυτούς. Αντιθέτως, πρέπει να το δουν ως μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουν πάρα πολλά και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.  Πιστέψτε στους εαυτούς σας και δείξτε τι αξίζετε!

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο για την συμφωνία που «έκλεισε» για το σωματείο. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν την δύναμη του Χρίστου Πουλλαίδη εκτός γηπέδων και ευελπιστούμε πως στην συνεχεία θα έχουμε και νέες ακόμα καλύτερες συνεργασίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ