Από του Λίσιο την γκολάρα… (βίντεο)

Το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΛ, η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους που έχουν να κάνουν με τους στόχους της στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως την ψυχολογία και το ηθικό του κόσμου. Ένας ακόμη λόγος που η Ανόρθωσις θέλει τη νίκη, είναι για να σπάσει το σερί που τρέχει η ομάδα της Λεμεσού εις βάρος μας. Η ΑΕΛ, με αντίπαλο την ομάδα μας στην έδρα της,  παραμένει αήττητη για πάνω από 3 χρόνια.

Τελευταία νίκη για το Φοίνικα ήταν τον Οκτώβριο του 2010, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τη διαμάχη της ΑΕΛ με την Λουμιέρ και ως εκ τούτου είχε μεταδοθεί ζωντανά μόνο το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Η Μεγάλη Κυρία, υπό τις οδηγίες του Γκιγιέρμε Όγιος και με πρωταγωνιστή το Γιαννάκη Οκκά πήρε την νίκη με 1-3. Νίκη η οποία την είχε διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί ο Οκκάς να είχε επιτύχει τα δύο από τα τρία γκολ της Κυρίας, ωστόσο την παράσταση είχε κλέψει ο Νταμιάν Λίσιο με το πανέμορφο γκολ που είχε σημειώσει.

Για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν οι: Αργκουέγιο, Λεϊβακαμπέσι, Μάρτινς, Γεωργίου, Φροντίνι, Λαμπάν, Μαραγκός (57΄ Λίσιο), Ράμος (84΄ Μεδίνα), Γκαρσία, Καφού, Οκκάς (69΄ Σιέλης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ