Ανόρθωσις – Αετός Σολέας: Ντέρμπι με φόντο την κορυφή

Απέναντι στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκληση της φετινής χρονιάς στο θεσμό του πρωταθλήματος, θα βρεθεί η φουτσαλική Ανόρθωση αύριο το βράδυ στις 20:00, με την ομάδα μας να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναπνεύσει αέρα κορυφής. Κόντρα στον πρωτοπόρο Αετό Σολέας, η γαλανόλευκη αρμάδα θα ψάξει το τρίποντο που αφενός μεν θα την καταστήσει τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, αφετέρου θα της δώσει το δικαίωμα να πατήσει κορυφή, έχοντας μάλιστα αγώνα λιγότερο.

Η σκληροτράχηλη ομάδα από την Γαλάτα έχει καταφέρει να πετύχει το 6 στα 6 μέχρι σήμερα, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Ονήσιλο Σωτήρας, ώστε να μετατρέψει το 1-4 του πρώτου ημιχρόνου στο τελικό 6-4.

Η μεγάλη αναμέτρηση βρίσκει την ομάδα μας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από θριαμβευτικές νίκες απέναντι σε Ελπίδα Αστρομερίτη και Αρίων Εργατών με συνολικό σκορ 16-2! Ο Μάριος Προδρόμου βλέπει τον χρόνο να δουλεύει υπέρ του, με παίκτες-κλειδιά να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, τα αντίπαλα δίκτυα να ματώνουν με μεγαλύτερη συχνότητα και τους τραυματίες να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Η παρουσία του Ανορθωσιάτικου κόσμου στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι γιγαντώνει τις δυνατότητες της γαλανόλευκης ομάδας, οπότε η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων Ανορθωσιατών κρίνεται απαραίτητη.

Το Αnorthosis24.net θα είναι και πάλι παρών στο «Κοινοτικό» με οπτικοακουστικό υλικό κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του μεγάλου αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ