Αλεξάνδρου: «Εντέχνως δίνεται η εντύπωση ότι ευνοηθήκαμε»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορ έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στα του χθεσινού παιχνιδιού, σχολίασε τη διαιτησία και την στάση των ΜΜΕ, ενώ μίλησε και για το οικονομικό.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Ένωση…

«Ήταν ξεκάθαρος ο στόχος της νίκης. Παίζαμε με μια ομάδα που δεν πάει καλά και ήμαστε το λογικό φαβορί. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Είχαμε αρκετές προσπάθειες για γκολ. Τα καταφέραμε με το τέλος του ημιχρόνου. Στη συνέχεια δεχτήκαμε δύο γκολ από το πουθενά από ανεπίτρεπτα λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία άλλαξαν άρδην τα δεδομένα του αγώνα. Στη συνέχεια κυνηγήσαμε μανιωδώς να ανατρέψουμε τα σε βάρος μας δεδομένα. Η ομάδα βοηθήθηκε από τον πάγκο και είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες. Όμως λόγω των διακοπών από πλευράς Ένωσης δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Βλέπαμε αντιποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές μας δικαιολογημένα δεν έβγαζαν την μπάλα έξω, όταν οι αντίπαλοι έπεφταν στο έδαφος. Η ομάδα δεν έφτασε στα επίπεδα που θέλουμε να φτάσει. Πρέπει να πιστώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας που ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κυνήγησαν μετά μανίας το γκολ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».  

Για το γεγονός ότι υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον κόσμο και για το ότι υπάρχει μερίδα που θεωρεί ότι με τέτοιες οι εμφανίσεις είναι δύσκολο να υλοποιηθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου…

«Ασφαλώς και έχει απαιτήσεις ο κόσμος. Η ομάδα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν περισσότερα και να ανεβάσουν τη στάθμη ποιότητας της ομάδας. Η κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της, ενώ είναι και κάποιοι παίκτες που είναι ντεφορμέ. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα ρόστερ το οποίο το διαχειρίζεται  πολύ καλά ο προπονητής. Μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα ειδικά με τις μικρομεσαίες ομάδες όπου έχουμε δυσκολευτεί αρκετά. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Όταν κάποιοι παίκτες ανεβάσουν την απόδοση τους τότε θα ανέβει και η ομάδα. «Η ομάδα δεν είναι μηχάνημα, ούτε κομπιούτερ. Ασφαλώς και η ομάδα θα έχει μεταπτώσεις. Κάναμε καλά και κακά παιχνίδια. Υπήρχαν και παιχνίδια όπου μέσα στο 90λεπτο είχαμε μεταπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτό με τη Δόξα. Για να έχεις ψηλούς στόχους πρέπει να έχεις συνέχεια και συνέπεια. Πρέπει να είσαι σωστός και συνεπής. Έχουμε όμως γυρίσει δύο παιχνίδια φέτος. Χθες προσπάθησαν οι παίκτες. Δεν τα παράτησαν. Αυτά είναι στα συν των ποδοσφαιριστών. Δεν νομίζω να είναι πολλές οι ομάδες που είναι σταθερές. Δεν αρνούμαστε κάποια πράγματα. Επειδή ήρθε μια μέτρια εμφάνιση δεν σημαίνει ότι πρέπει να μαυρίζουμε τα πάντα. Ουδέποτε φέτος έχω δηλώσει ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος είναι η επιβίωση του σωματείου. Έχουν γίνει μειώσεις και ουδέποτε κάναμε λόγο για τίτλο. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές, να βγάζουν το μέγιστο στον αγωνιστικό χώρο και όπου μας βγάλει».

Για την ευκολία που δέχεται γκολ…

«Είναι κάτι που είναι γεγονός. Αυτά είναι θέματα προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και να αποφεύγουν κάποια λάθη κυρίως στην αμυντική γραμμή. Αυτό διορθώνεται μέσα από τις προπονήσεις. Δίνεται έμφαση σε αυτό τον τομέα. Μπορεί να ήταν θέμα ομοιογένειας αφού δεν έπαιζαν δύο βασικοί αμυντικοί, οι Δημητρίου και Ζόρζε».

Για τη διαιτησία…

«Εντέχνως, σκόπιμα ή μη, δίνεται η εντύπωση ότι η δική μας ομάδα έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης».

Για ποιους εννοεί…

«Εντέχνως από μια μικρή ομάδα Μέσων.  Δεν είναι καλό να αφήνονται αυτές οι εντυπώσεις. Δεν σημαίνει ότι είμαστε ευνοημένοι επειδή κερδίσαμε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Για να κρίνεις, πρέπει να δεις το παιχνίδι στην ολότητα του. Δεν έχουμε αναφερθεί στη διαιτησία μέχρι στιγμής. Το αποφεύγουμε. Βλέποντας όμως κάποια πράγματα στα Μέσα, κάποιες δηλώσεις και κάποιες τοποθετήσεις θέλω να πω ότι πρέπει να είσαι στο γήπεδο για να κρίνεις. Είχαμε δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις πέναλτι που προηγήθηκαν. Δεν γίνεται να λες ότι ευνόησε την Ανόρθωση ο διαιτητής Έπρεπε να είχε 4 λεπτά καθυστερήσεις αντί 10. Ξέσπασε όλο το γήπεδο, όλος ο κόσμος, μόλις είδε τα λεπτά της καθυστέρησης. Η ομάδα μας δεν ευνοήθηκε και δεν θέλουμε να μένουν εντυπώσεις».

Για το οικονομικό…

«Έγιναν συναντήσεις θα γίνουν και άλλες. Είναι καθημερινός ο αγώνας που δίνουμε. Είναι δύσκολες οι εποχές, είναι μεγάλα τα ποσά που χρειαζόμαστε και είμαστε σε δυσχερή κατάσταση. Δεν θα καταθέσουμε ποτέ τα όπλα. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ