Ξεκινά η προπώληση με Φενέρ!

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της επιτροπής πετόσφαιρας, anorthosisvolley.com, η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με τη Φενέρ Μπαξέ. Ως γνωστόν, ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο Θεμιστόκλειο.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και οι φίλοι της ομάδας μας αναμένεται να σπεύσουν από αύριο να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια.

Αναλυτικά:

«Η επιτροπή πετόσφαιρας ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα με την Φενέρπαχτσε.

Γενική είσοδος έχει οριστεί στα €10 και έχουν εκδοθεί 1500 εισιτήρια. Επίσης θα υπάρχουν και 50 εισιτήρια για τις θέσεις  V.I.P όπου θα πωλούνται προς €20.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ενημερώνουμε ότι θα ισχύει  κανονικά ενώ παράλληλα με την προπώληση θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας προς €50 (στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας με την Φενέρ).

Επί του παρόντος εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται μόνο στην Μπουτίκ της ομάδας στην Λεμεσό στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο τηλ. 25395420»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ