Τη σφυρίχτρα εκεί…

Μπορεί η εμφάνιση της Ανόρθωσης να ήταν μετριότατη στο σημερινό παιγνίδι με την Άχνα, αλλά δεν “δικαιολογείται” ο κύριος αυτός να οργιάζει εις βάρος της ομάδας μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Για τον Αντώνη Χριστοδούλου μιλάμε ο οποίος σήμερα έδωσε ρεσιτάλ “ερμηνείας” και μας θύμισε τα περσινά όπου η Ανόρθωση δεχόταν κάρτες με τη σέσουλα.

Σε ένα παιγνίδι όπου είχαμε ένα φάουλ για κίτρινη, τελειώσαμε το παιγνίδι με… πέντε. Με τις ίδιες συν μία κόκκινη τελείωσε το παιγνίδι ο Εθνικός, με τους ποδοσφαιριστές του να βαράνε στο ψαχνό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, και με τον Φραγκέσκου να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη στο τέλος του παιγνιδιού και όχι από το πρώτο, όπως έπρεπε να συμβεί με ακόμη ένα – δύο παίχτες του Εθνικού.

Δεν είναι μόνο ο αριθμός των καρτών αλλά το πόσο προκλητική ήταν η διαιτησία του κύριου αυτού. Οι παίχτες του Εθνικού προχώρησαν σε δύο – τρία σκληρά φάουλ στην αρχή του παιγνιδιού με τον ρεφ να τους… προειδοποεί. Λίγα λεπτά αργότερα, τιμώρησε τον Παβίσεβις με κίτρινη στο πρώτο φάουλ της ομάδας μας, και αυτό στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Και ο προκλητικός αυτός κύριος μετά από λίγα λεπτά χαρίστηκε σε σκληρό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή της Άχνας, ενώ έδειξε αργότερα την κίτρινη σε άλλο μαρκάρισμα μόνο και μόνο επειδή ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο, αλλιώς δεν είχε πρόθεση να δείξει την κάρτα.

Και ενώ η ομάδα μας “κέρδισε” καθαρό κόρνερ, ο κύριος αυτός αποφάσισε να παίξει με τη νοημοσύνη όλου του κόσμου και να δώσει την κατοχή στον Εθνικό Άχνας, με τον Κάλβο να κλωτσάει (αδικαιολόγητα) τη μπάλα και να βρίσκει την ευκαιρία ο κ. Χριστοδούλου να τον τιμωρήσει με κίτρινη, αφήνοντας και πάλι ατιμώρητα τα φάουλ των παιχτών του Εθνικού. Και όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, συνέχισε να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού και με τη μεγαλύτερη ευκαιρία έδειξε τις κίτρινες σε Κολαούτι, Σουσιάν και Άντιτς, τις πλείστες στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Για τα προσχήματα έδειξε στο τέλος τη δεύτερη κίτρινη στον Φραγκέσκου, ο οποίος έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο. Συνολικά, με ένα φάουλ για κίτρινη και αυτό το πρώτο μας(!), τελειώσαμε το παιγνίδι με… πέντε κίτρινες. Και αναφερθήκαμε απλά για τον πειθαρχικό τομέα του σημερινού παιγνιδιού… Ο άνθρωπος δυστυχώς ήρθε να επιτελέσει έργο και τα κατάφερε μια χαρά. Εδώ θα πρέπει να δούμε τη διοίκηση μας και τον Χρίστο Πουλλαίδη, αν μπορεί να προστατέψει την ομάδα από τέτοιους ανθρώπους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ