Θυμήθηκαν τη Φενέρ

Λίγες ώρες προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης θα αντιμετωπίσει την τουρκική Φενέρ-μπαχτσέ για τον πρώτο γύρο του CEV Cup και οι ΜΑΧΗΤΕΣ άρχισαν την προθέρμανση από το Παφιακό!

Το ενδιαφέρον που υπάρχει στον κόσμο για το εν λόγω παιχνίδι είναι τεράστιο. Αρκετοί άρχισαν να αναζητούν από τώρα τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο Θεμιστόκλειο – ήδη έχουμε κατακλυστεί από μηνύματα –  και γενικότερα ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι σε εγρήγορση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί συνειρμικά να έρχονται μνήμες από το έπος της Τραπεζούντας, ωστόσο τα πράγματα αυτή τη φορά είναι ακόμη δυσκολότερα. Ας μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ της ομάδας δεν υπάρχει ούτε και ένας ξένος πετοσφαιριστής.

Τέλος, στη συμπεριφορά μας θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουμε τις ακρότητες, οι οποίες πρωτίστως δεν μας τιμούν ως το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου και κατά δεύτερο θα φέρουν το τμήμα πετόσφαιρας σε πολύ δυσχερή θέση, προ του φάσματος τσουχτερού προστίμου.

* Μόλις έχουμε τελεσίδικη πληροφόρηση για ημερομηνίες αγώνων και εισιτήρια, θα σας ενημερώσουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ