Συνάντηση στη Λευκωσία

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Διοίκηση της ομάδας μας κατά την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μετά από συνεργασία του κινήματος Εθελοντών του Συλλόγου και της Διοίκησης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Κλεοπάτρα”. Αναλυτικά:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Κίνημα Εθελοντών του Συλλόγου, διοργανώνουν εκδήλωση στη Λευκωσία την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 7:30μμ στο ξενοδοχείο «Κλεοπάτρα». 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία με τους φίλους και οπαδούς μας στη Λευκωσία και καλούμε όλους τους φίλους να δώσουν μαζικό παρών και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις με το Διοικητικό Συμβούλιο μας.

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ο προπονητής της ομάδας μας Ζόρζε Κόστα και οι ποδοσφαιριστές Βαλεντίνος Σιέλης, Σιότα Γκριγκαλασβίλι,Γκονζάλο Γκαρσία, Γρηγόρης Μάκος, Μάθιου Βαλβέρδε και Ντανιέλ Βέγκα.

Οι εθελοντές του Συλλόγου θα είναι παρών και σε αυτή την εκδήλωση, στηρίζοντας την προσπάθεια μας για οικονομική ενίσχυση. “

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ