Παραιτήθηκε ο Νικολάου – Αναλαμβάνει ο Πουλλαΐδης!

Με υπεύθυνη δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο παραιτηθείς πρόεδρος Αχιλλέας Νικολάου ενημερώνει τον κόσμο της Ανόρθωσης για την απόφασή του, όπως παραχωρήσει την θέση του στον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Χρίστο Πουλλαΐδη.

Διαβάστε την δήλωση του κου Αχιλλέα Νικολάου όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου.

“Αγαπητοί φίλοι της Ανόρθωσης Αμμοχώστου,

Επικοινωνώ μαζί σας με τον πλέον επίσημο τρόπο, εις ένδειξη σεβασμού σε όλους εσάς και στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για να ορθοποδήσει η αγαπημένη μας Ανόρθωση.

Τον περασμένο Αύγουστο ανέλαβα ως Πρόεδρος τα ηνία του Συλλόγου, όντας ως η μοναδική υπό τις περιστάσεις λύση, για να μην μείνει ακέφαλος και ακυβέρνητος ο Σύλλογος μας.

Σκοπός μου ήταν να οργανώσω μια συλλογική και καθόλα μαζική προσπάθεια διάσωσης της ομάδας μας, μέσα από την αφύπνιση και συσπείρωση όλου του Ανορθωσιάτικου κόσμου.

Μέσα σε αυτό το σύντομο ομολογουμένως χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει ότι ο κύριος σκοπός μου έχει εκπληρωθεί. Ο μεγάλος και υπέροχος κόσμος μας έχει συσπειρωθεί γύρω από το Σύλλογο και τους αθλητές μας, υπάρχει συνεχής οικονομική στήριξη από εσάς τους μεγάλους αιμοδότες του Συλλόγου και η ανάλογη αγωνιστική πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, μου δίνει αν μη τι άλλο περιθώριο αισιοδοξίας για το μέλλον.

Όμως, πρέπει να ομολογήσω ότι το παζλ είναι ακόμα ημιτελές. Για να επέλθει ριζική και ολοκληρωτική αλλαγή προς το καλύτερο χρειάζεται ακόμα περαιτέρω οικονομική ενίσχυση και πάνω από όλα συγκέντρωση στην εκ τω έσω αναδιοργάνωση σε επαγγελματικά εταιρικά πρότυπα, με έμφαση στην τεχνοκρατική υποστήριξη του Συλλόγου. Κρίνω, υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι ουδείς πιο κατάλληλος να οδηγήσει τον Σύλλογο στο επόμενο αυτό βήμα και στην ολοκληρωτική αναδιοργάνωση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη.

Ως εκ τούτου, έχοντας πλήρη επίγνωση των όσων αναφέρω, δηλώνω δημόσια ότι επιθυμία μου είναι να παραχωρήσω τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» Αμμοχώστου στον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη.

Δηλώνω ότι θα παραμείνω δίπλα του ως Ειδικός Σύμβουλος και ότι θα συνεχίσω να έχω καθημερινή επαφή και εμπλοκή, συνεχίζοντας τις προσπάθειες οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, περαιτέρω συσπείρωσης του κόσμου και καθιέρωσης ενός καθόλα υγιές συστήματος λειτουργίας εσωτερικά του Συλλόγου.

Καλώ τον κόσμο μας να αγκαλιάσει το Σύλλογο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα έμμισθα στελέχη του, τους αθλητές μας και την μεγάλη ιδέα για την οποία όλοι υπηρετούμε νυχθημερόν και ενωμένοι όλοι μαζί να συνεχίσουμε την πορεία προς την αναστύλωση και οικονομική εξυγίανση της αγαπημένης μας Ανόρθωσης.

Με εκτίμηση
Αχιλλέας Νικολάου”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ