Παραλίγο το ρεζίλεμα του αιώνα! (Ναι, πιο μεγάλο και από Γκέφλε)

Τι να πρωτογράψουμε για το παιγνίδι απέναντι στην Αναγέννηση; Που ακριβώς να σταθούμε; Αυτά που είδαμε απόψε στο Αντώνης Παπαδόπουλος, εμείς που βιώσαμε τόσα και τόσα τα τελευταία χρόνια, ποτέ δεν περιμέναμε πως θα τα βλέπαμε… Ο Μάριο Βέγκα μας γλύτωσε από το μεγαλύτερο ρεζίλεμα της ιστορίας μας. Μεγαλύτερο ακόμη και από το ντροπιαστικό αποκλεισμό της Γκέφλε. Δύο αποκρούσεις του στα τελευταία δευτερόλεπτα της ημίωρης παράτασης και μία απόκρουση στη διαδικασία των πέναλτι, «μετρίασαν» κάπως όλα αυτά που θα συνέβαιναν στην περίπτωση που αποκλειόμασταν απόψε από μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας…

Καμία ΜΑ καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Ναι, δεν αγωνίστηκαν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές. Και αυτοί που αγωνίστηκαν όμως βασικοί θεωρούνται. Η απόδοσή τους όμως ήταν αχαρακτήριστη. Υποτίμηση; Σίγουρα. Ακόμη να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε μόνο με τις φανέλες.  Η ήττα από την Δόξα και το παραλίγο παρατράκ από τον Εθνικό δεν μας έβαλαν μυαλό. Και σε αυτό έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης και ο Ζόρζε Κόστα, ο οποίος είναι αυτός που θα επιβάλει στους ποδοσφαιριστές του την πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

Την ερχόμενη Δευτέρα πάμε στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσουμε το ΑΠΟΕΛ, και σίγουρα μετά από τη σημερινή μας εμφάνιση δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το σημερινό δεν ήταν απλά μία κακή βραδιά. Ήταν κάτι το πολύ χειρότερο. Παιγνίδι χωρίς καμία φαντασία, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να κάνουν… αγγαρεία στον αγωνιστικό χώρο. Οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι Γκριγκαλασβίλι και οι Βέγκα. Περισσότερα όμως για την απαράδεκτη παρουσία των πλείστων ποδοσφαιριστών μας θα πούμε αργότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ