Ο ΠΑΝΣΥΦΙ καλεί σε νέα διαμαρτυρία για τα γήπεδα φούτσαλ

Με ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί σήμερα στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» για ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας κόντρα στο κλείσιμο των γηπέδων φούτσαλ και των προπονητικών εγκαταστάσεων των Ακαδημιών μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όλους τους οπαδούς του Συλλόγου αλλά και όλο τον προσφυγικό κόσμο να βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» για ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο λουκέτο των βοηθητικών εγκαταστάσεων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Πρόθεσή μας είναι να κατασκηνώσουμε στον χώρο μέχρι την ανατροπή της απαράδεκτης απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ πλήρωσε και πληρώνει τα λάθη ορισμένων πολιτικών αποφάσεων από το καλοκαίρι του 1974 και δεν πρόκειται, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., να δεχτούμε την προσφυγοποίηση των 800 παιδιών των ακαδημιών 39 χρόνια μετά, γιατί δήθεν τα γήπεδα φούτσαλ προκαλούν «φωτορρύπανση» και «ηχορρύπανση». Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν θα ξαναθυματοποιηθεί για μικροπολιτικά τερτίπια και καλούμε τον κόσμο μας να ξυπνήσει πριν να είναι αργά. Η κινητοποίησή μας θα είναι καθημερινή μέχρι τη δικαίωση του Σωματείου μας.

ΥΓ: Την Κυριακή θα εκδράμουμε μαζικά στην Πάφο για τον αγώνα με την Α.Ε.Κουκλιών. Αναχώρηση από Ξυλοφάγου στις 11:00, Λάρνακα στις 11:30, Λευκωσία στις 12:30 και Λεμεσό στις 13:30. Προσυγκέντρωση στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στην Πάφο στις 15:00. Προπώληση εισιτηρίων στα κλιμάκια Αμμοχώστου, Λάρνακας και Λεμεσού.

ΚΙ ΉΡΘΑ ΠΑΛΙ
ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΚΕΦΑΛΙ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ