Ώρα Κυπέλλου – Πρώτος αντίπαλος η Αναγέννηση Δερύνειας

Πέραν των αναμενόμενων αλλαγών λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου, προστέθηκαν σε αυτές οι απουσίες των Οκκά και Γκαούσσου Φοφανά. Ο μεν πρώτος θα βρίσκεται στο εξωτερικό για παρακολούθηση σειράς μαθημάτων απόκτησης του ανώτερου διπλώματος προπονητικής, ο δε δεύτερος θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού που δεν εμπνέει ανησυχία για την μη συμμετοχή του στο επερχόμενο ντέρμπι.  Ο Ιβοριανός θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις με τα αποτελέσματά τους να κοινοποιούνται λίγο μετά το μεσημέρι.

Επιπλέον, σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Ζόρζε Κόστα. Κάτω από τα δοκάρια εικάζουμε ότι θα βρίσκεται ο Ντάνιελ Βέγκα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας με το προσωνύμιο «Ινδιάνος»  βρίσκεται στην ομάδα μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου παρήλθε ικανοποιητικός χρόνος για την προετοιμασία του και ο αγώνας προσφέρεται για να τον δουν κόσμος και προπονητής.

Στην αμυντική γραμμή θα χουμε δυο αλλαγές με τον Γκάλαμας  να παίρνει τη θέση του ταλαιπωρημένου από τα συνεχόμενα παιχνίδια Σάβο Παβίσεβιτς. Παρτενέρ του Ρουμάνου ο Πάολο Ζόρζε. Εξ αιτίας της λειψανδρίας στο δεξιό άκρο της άμυνας αναμένεται να είναι εκ νέου ο Τζέισον Δημητρίου και στην αριστερή μεριά ο Βαλεντίνος Σιέλης, αντικαθιστώντας τον  Μάρκο Άντιτς που έδειξε ότι χρειάζεται επειγόντως ολιγοήμερες… διακοπές.

Στο κέντρο θα επιχειρηθεί από τον προπονητή μας η ψυχολογική τόνωση του Γκονσάλο Γαρσία. Πίσω του θα βρίσκονται οι Αλέξα και μάλλον ο Οχαγιόν μιας και ο Γρηγόρης Μάκος θα πρέπει να παραμείνει ξεκούραστος ενόψει ΑΠΟΕΛ.  Στη διάθεση του Ζόρζε Κόστα θα είναι και ο Ζαχαρίας Θεοδώρου.

Η απουσία του Φοφανά θα καλυφθεί από τον Αμίτ Μπεν Σιουσάν. Η τριάδα θα συμπληρωθεί από τον απαραίτητο Τόνι Κάλβο και το μεγάλο Ρομπέρτο Κολαούτι.

Ο αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, που φαίνεται να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις ένεκα και των ενεργειών της διοίκησης του λευκωσιάτικου σωματείου.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος ο οποίος και γνώστης του Αντώνης Παπαδόπουλος είναι και στο παρελθόν δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα μας. Επίσης, στο ρόστερ της ομάδας από την Δερύνεια, βρίσκονται ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παρελθόν με την ομάδα μας για τους οποίους θα αναφερθούμε εντός της ημέρας.

O αυριανός αγώνας ως γνωστόν θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και θα είναι τηλεοπτικός από την LTV.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ