Όχι όπως με την Δόξα…

Στο τελευταίο παιγνίδι που δώσαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αυτό απέναντι στη Δόξα, η χαλάρωση που δείξαμε από το πρώτο λεπτό μας στοίχησε τρεις βαθμούς. Έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να μπούμε στο πνεύμα του παιγνιδιού αλλά ήταν πολύ αργά, και το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε ήταν να μειώσουμε απλά το αποτέλεσμα.

Σήμερα, μετά και τις χθεσινές νίκες Ερμή και Απόλλωνα, η ομάδα μας βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω από την κορυφή. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, και για να έρθουν οι τρεις βαθμοί οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι έδειξαν με την Δόξα.

Ακολουθούν παιγνίδια ντέρμπι, κάτι που κάνει ακόμη πιο απαραίτητη τη νίκη στο σημερινό παιγνίδι. Μέχρι τώρα κάναμε δώρο τους τρεις από τους έξι βαθμούς που πήραμε από τις νίκες μας στα ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, και νέα απώλεια βαθμών και ειδικά στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι ανεπίτρεπτη.

Βέβαια, μετά το παιγνίδι με τη Δόξα είδαμε μία πειθαρχημένη Ανόρθωση στο Παφιακό, μία Ανόρθωση που ευελπιστούμε να δούμε και σήμερα. Αν παρουσιαστούμε όπως μπορούμε, τότε δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα πάρουμε την πέμπτη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ