Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ενημερώνει για λεωφορεία με Φενέρ

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για τον αγώνα της 26ης του Οκτώβρη με τη Φενέρ και τις διευθετήσεις που έχει κάνει για λεωφορεία από όλη την Κύπρο. Παράλληλα κάνει αναφορά και στα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον αγώνα της πετοσφαιρικής μας ομάδας με την Φενέρμπαξε. Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο Θεμιστόκλειο το Σάββατο, καλούνται να τρέξουν στα κατά τόπους κλιμάκια του Συνδέσμου σε Λάρνακα, Πολεμίδια και Ξυλοφάγου με τις κάρτες μέλους τους και να προμηθευτούν τα τελευταία εισιτήρια.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα δρομολογήσει λεωφορεία για τον ιστορικό αυτό αγώνα από Λάρνακα και Ξυλοφάγου στις 14:00. Προσυγκέντρωση στο οίκημά μας στα Πολεμίδια στις 15:00. Νίκη έστω και με 3-2 σετ μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση και είναι καθήκον όλων όσων βρεθούν στο Θεμιστόκλειο, να στηρίξουν με πάθος τους πετοσφαιριστές μας.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να συγχαρούμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα για τη νέα της νίκη, επί του Εθνικού Άχνας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους λιγοστούς οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και έδωσαν ώθηση στα φτερά του Φοίνικα, ούτως ώστε να φτάσει στη δύσκολη νίκη, που μας δίνει το δικαίωμα να πάμε στο γσπ με την ψυχολογία στο ζενίθ.

Η προπώληση για το ντέρμπι της Δευτέρας με την ομάδα της κοπ και του υπουργείου «Δικαιοσύνης» θα αρχίσει την Πέμπτη στα κλιμάκια του Συνδέσμου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ