Ο «νέος» κύριος Τόνι Κάλβο

Ο Τόνι Κάλβο με τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα, δικαιώνει απόλυτα το Ζόρζε Κόστα που πίστεψε σε αυτόν και ζήτησε την επιστροφή από τη διοίκηση. Ο Ισπανός πήρε  για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού τη δεύτερη αγωνιστική και έκτοτε μέσα στο γήπεδο δείχνει ένα αλλιώτικο Τόνι Κάλβο, βγαλμένο από τις ένδοξες στιγμές που έζησε στο Κλεάνθης Βικελίδης, που δικαιολογεί στο έπακρο πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή παραγωγής της περίφημης «Λα Μασία».

Ο Ισπανός φέτος βάλθηκε να μας τρελάνει καθώς, πέρα του δημιουργικού κομματιού προσφέρει τα μέγιστα και ανασταλτικά – κάτι που πέρσι γι’ αυτόν ήταν… απαγορευτικό – συνθέτοντας έτσι μαζί με τον Τζέησον Δημητρίου ένα αχτύπητο δίδυμο από δεξιά.

Μέχρι στιγμής, ο Κάλβο μετρά πέντε ασσίστ  και  έχει σημειώσει δύο γκολ . Ο αναγεννημένος Αντόνιο Αράντες Κάλβο όπως είναι το πλήρες όνομα του, άνοιξε λογαριασμό με τις ασσίστ στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα. Μια βδομάδα αργότερα στην εκτός έδρας νίκη της Ανορθωσης επί της Αλκής ο Κάλβο όχι μόνο μοίρασε μια ασσίστ αλλά χρίστηκε και ο ίδιος σκόρερ.

Όσο για χθες, ο Ισπανός ήταν χάρμα ιδέσθαι. Αγωνιζόμενος σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο και με οδηγίες να συγκλίνει προς τον άξονα, ο Ισπανός μάγεψε το κοινό της Ανόρθωσης. Ευτύχησε να χριστεί σκόρερ με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανέκα, αφ’ότου προηγουμένως είχε φροντίσει να μοιράσει τρεις ασσίστ στους συμπαίκτες του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ