Ο Μούχα, ο Κόζατσικ και η εθνική Ελλάδας

Τραβάει τα μαλλιά του ο προπονητής της εθνικής Σλοβακίας Γιαν Κόζακ. Δεν είναι και λίγο να έχεις 2 βασικούς τερματοφύλακες που την είδαν… Ρονάλντο.

Πρώτα ο πρώην δικός μας, ο Μάτους Κόζατσικ,  γκέλαρε στον αγώνα της Βικτώρια Πλζέν κόντρα στην ΤΣΚΑ Μόσχας και χθες το βράδυ είδε ιδίοις όμμασι τον έτερο τερματοφύλακα της εθνικής, Γιαν Μούχα να δέχεται πανομοιότυπο γκολ. Σχεδόν αντιγραφή.

Θα αναρωτιέται βέβαια αν για όλα αυτά φταίει ο συνεργάτης του προπονητής τερματοφυλάκων ή απλά είναι μια κακιά σύμπτωση.

Όπως και να χει το λάθος του Μούχα ήταν χρυσό αφού έδωσε ακόμη 3 βαθμούς στην προσπάθεια της εθνικής Ελλάδος για απ’ ευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μια προσπάθεια που παραμένει εξαιρετικά δύσκολη αφού θα πρέπει την Τρίτη (15/10) οι Βόσνιοι να έχουν απώλεια βαθμών στο Κάουνας απέναντι στην αδιάφορη Λιθουανία και η Εθνική Ελλάδος να νικήσει, την ίδια μέρα, το επίσης αδιάφορο Λιχτενστάιν στο Φάληρο. Σε αντίθετη περίπτωση, η εθνική θα «ψάξει» το εισιτήριο στα μπαράζ του Νοεμβρίου.

Απολαυστικοί και οι δυο Σλοβάκοι τερματοφύλακες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ