Μόνο ο Πουλλαΐδης και αν…

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τα «στην Ανόρθωση δεν έχουν γίνει υπερβάσεις» του καλοκαιριού που μας τσαμπουνούσαν κάποιοι, διαψεύστηκαν από τον ίδιο το Σάββα Κάκο στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 13ης του Αυγούστου. Τώρα, ήρθε και ο λογαριασμός των υπερβάσεων αυτών – μαζί με τις προηγούμενες – που οι αρμόδιοι μας έκρυψαν στη Συνέλευση της 6ης του Σεπτέμβρη, παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας. Ερωτήσεις που ενόχλησαν.

Τώρα, πετά ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, υποβάλλουν εύηχες εισηγήσεις, πλην όμως ανεφάρμοστες. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τα όσα ακούμε, ούτε μπορεί κανένας στα σοβαρά να πιστεύει ότι οι Εθελοντές και γενικά ο κόσμος θα καλύψουν τρύπες εκατομμυρίων. Η Ανόρθωσις κλείνει!

Η μοναδική σανίδα σωτηρίας στον ορίζοντα, είναι ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο Βατυλιώτης επιχειρηματίας γνωρίζει και ο ίδιος ότι αντιμετωπίζεται από μια μερίδα του κόσμου με καχυποψία, αφού οι Ανορθωσιάτες έχουμε καεί στο χυλό πολλάκις, με αποτέλεσμα να… φυσούμε και το γιαούρτι. Εάν ο Χρίστος Πουλλαΐδης θέλει να σώσει την Ανόρθωση θα το κάνει, την ίδια ώρα όμως θα πρέπει να πειστεί ότι τα λεφτά του δεν θα πάνε σ’ ένα άπατο βαρέλι. Γνωρίζει καλά άλλωστε τον κόσμο των επιχειρήσεων διεθνώς και δεν περιμένει τις… υποδείξεις μας!

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έχει τουλάχιστον τρία μέτωπα ανοιχτά. Από τη μια είναι οι εισφορές προς το κράτος. Ας πούμε ότι εκεί θα γίνει δεκτή από τον ΦΠΑ η συμβιβαστική του πρόταση και θα βρεθεί η φόρμουλα. Είναι ακόμα η οικονομική κρίση. Ο κόσμος πλέον τρέχει στα κοινωνικά παντοπωλεία για μεσημεριανό, οι επιχειρήσεις έχουν γονατίσει, ποιός θα βάλει λεφτά στην Ανόρθωση με την προϊστορία που υπάρχει; Άρα μόνος του θα σηκώσει το βάρος.

Τέλος, το τρίτο μέτωπο είναι οι προσφυγές στη ΦΙΦΑ. Εκεί έχουν γίνει εγκλήματα. Μπορεί ο πρόεδρος να μη θέλει να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το μεγάλο φαγοπότι που υπήρξε εις βάρος του Σωματείου. Επείγει να ενεργοποιηθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο και να εξετάσει όλες αυτές τις υποθέσεις διεξοδικά. Εναντίον κάποιων πρέπει να κινηθούμε νομικά, ενώ άλλοι πρέπει να διαγραφούν από μέλη. Κοντά σε αυτές τις υποθέσεις της ΦΙΦΑ, καλό είναι να εξεταστεί και η υπόθεση με τα γήπεδα Φούτσαλ, πως και γιατί φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύουμε να χάσουμε το προπονητικό μας κέντρο.

Εάν ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν μπορεί να σηκώσει τα πιο πάνω βάρη, ας μην κοροϊδευόμαστε, το Σωματείο θα κλείσει. Επειδή όμως τότε θα είμαστε απασχολημένοι να κυνηγούμε με τις πέτρες αυτούς που το οδήγησαν εδώ, καλό είναι τώρα να εξετάσουμε νηφάλια τι θα απογίνει το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το Σωματείο έχει μόλις το 40% των μετοχών της Κτηματικής, ενώ μεταξύ άλλων μέτοχοι είναι διάφορες περίεργες εταιρίες. Άμεσα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το γήπεδο δεν θα πέσει σε χέρια πιστωτών πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ