Κρύβει παγίδες η Αναγέννηση

Παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή είναι το αυριανό (18:00 – «Αντώνης Παπαδόπουλος») απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας. Όπως και κάθε αγώνας κυπέλλου, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια του επαναληπτικού όπου θα μπορούσαν να διορθωθούν τυχών γκέλες του πρώτου αγώνα, απαιτεί συγκέντρωση και καθόλου υποτίμηση.

Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της Ανόρθωσης και αύριο καλείται να κάνει το πρώτο βήμα στο θεσμό. Ο Ζόρζε Κόστα αφήνει πίσω τη νίκη με κακή εμφάνιση απέναντι στην Άχνα και προσπαθεί να αφαιρέσει από τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του το ντέρμπι του «ΟΧΙ» με τον ΑΠΟΕΛ. Όλη η ενέργειά μας πρέπει να είναι στραμμένη στο κύπελλο και την Αναγέννηση Δερύνειας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πέραν του παροπλισμένου Μαραγκού προστίθενται άλλες δυο απουσίες. Ο Οκκάς που λείπει στο εξωτερικό για τις ανάγκες του διπλώματος UEFA PRO και ο Φοφανά που απεχώρησε με ελαφρύ τραυματισμό από τον αγώνα της Κυριακής, δεν θα είναι στη διάθεση του Ζόρζε Κόστα. Απ’ εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος είναι πολύ πιθανόν να επιλέξει να ξεκουράσει ένα – δυο ποδοσφαιριστές, δίνοντας ταυτόχρονα φανέλα βασικού σε παίχτες που είναι συνήθως η πρώτη αλλαγή, όπως ο Μπεν Σουσιάν ή που πήραν λιγοστό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Οχαγιόν.

Η κακή συγκυρία που φέρνει τους αγώνες κυπέλλου ταυτόχρονα με τους αγώνες της Εθνικής Νέων – ή αν προτιμάτε η ΚΟΠ και ο προγραμματισμός της – στερούν την ευκαιρία από τους Αντρέα Μακρή και Παναγιώτη Λοϊζίδη να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ