Κοιτάμε μπροστά

Ηρεμία έχει επέλθει στις τάξεις της ομάδας και ανάμεσα σε εμάς τους οπαδούς. Μετά την απρόσμενη ήττα και την κακή εμφάνιση με τη Δόξα, η ομάδα βρήκε τον καλό της εαυτό και ξέσπασε πάνω στην ΑΕΚ Κουκλίων. Πολλά είναι τα  θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς με τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων η ομάδα μας είναι ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η επιβλητική πεντάρα της Ανόρθωσης είναι σημαντική αφού δείξαμε στοιχεία πειθαρχημένης ομάδας. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο όπως κάναμε εσφαλμένα την προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας δυστυχώς τις πρώτες απώλειες. Όπως και ο προπονητής μας, έτσι και εμείς «αυτή την Ανόρθωση θέλουμε να βλέπουμε». Θέλουμε να βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν ψυχή και να αγωνίζονται με πάθος , ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Κλείσαμε λοιπόν την κακή παρένθεση που είχαμε ανοίξει και κοιτάμε πλέον με αισιοδοξία το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέρμα και πρέπει να παραμείνουμε κοντά στην ομάδα μέχρι το τέλος. Οι προσδοκίες είναι δεδομένες, όμως καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε και να  κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το σημαντικό είναι, που η Ανόρθωση πριν την διακοπή επέστρεψε στις νίκες, ανέβηκε στην κορυφή και η ομάδα θα έχει το χρόνο να βελτιωθεί. Οι συνθήκες είναι οι ιδανικές έτσι ώστε στο διάστημα που ακολουθεί  πριν το επόμενο παιχνίδι να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ