€1000 από τον Κολαούτι στους νεφροπαθείς

Το έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBEG για το μήνα Σεπτέμβριο έλαβε ο επιθετικός της Ανόρθωσης Ρομπέρτο Κολαούτι.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος χάρισε τα €1000 του βραβείου στην Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών Κύπρου.

Μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα kerkida.net, δήλωσε για τη βράβευσή του:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Carlsberg για το έπαθλο και γενικά για αυτό που διοργανώνει κάθε μήνα. Είναι χαρά και τιμή μου να είμαι μέρος του. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που μπορώ μέσα από αυτή την βράβευση να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους.»

Εκ μέρους της οργάνωσης νεφροπαθών μίλησε ο αντιπρόεδρος Αντρέας Μιχαήλ: «Εκ μέρους της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Carlsberg για τις ενέργειες που κάνει για τον φίλαθλο κόσμο και τους ποδοσφαιριστές. Να ευχαριστήσουμε και τον Ρομπέρτο Κολαούτι για την προσφορά του χρηματικού βραβείου».

Τέλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, κ. Αντρέας Σμυρίλλης είπε: «Εκ μέρους της Carlsberg θα ήθελα να συγχαρώ τον Ρομπέρτο Κολαούτι για την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή για τον Σεπτέμβριο, η οποία τιμά τον ίδιο και την Ανόρθωση και η οποία έγινε από την αντικειμενική ψήφο των αθλητικών συντακτών. Αυτή η επιτυχία αυξάνει τις υποχρεώσεις του Ρομπέρτο, για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο για εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού. Παράλληλα, με αυτή την βράβευση η Carlsberg συνεισφέρει και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στην Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών, στα πλαίσια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο».

Εύγε Ρομπέρτο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ