Ίσως αναθεωρήσει ο Ζόρζε Κόστα…

Ο Ζόρζε Κόστα μας έδειξε πως είναι προπονητής που δεν… φοβάται τις αλλαγές. Ακόμα κι όταν η ομάδα κερδίζει – όπως έγινε την πρώτη αγωνιστική με την Ομόνοια – είναι διατεθειμένος να αλλάξει τη συνταγή, κάτι που είχαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Απ’ εκεί και πέρα βέβαια, ως επί το πλείστον επιβράβευσε τους παίχτες που έπαιρναν νικηφόρα αποτελέσματα, τώρα όμως ίσως προβεί και πάλι σε αλλαγές.

Προβληματίστηκε αρκετά από την εμφάνιση με την Αλκή, δηλώνοντας πως μόνο η νίκη τον ικανοποίησε. Έδωσε στους δέκα από τους έντεκα μια δεύτερη ευκαιρία στον αγώνα κόντρα στη Δόξα, αλλά εισέπραξε πλήρη απογοήτευση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν έξαλλος με τα όσα έβλεπε στο γήπεδο, ενώ ούτε στο δεύτερο ηρέμησε, βλέποντας την Ανόρθωση να πατά τη Δόξα στο λαιμό αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στο πλεκτό πέραν της μίας φοράς.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές έδειξαν στον Πορτογάλο ότι δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης τους και εικάζουμε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα μείνουν εκτός αρχικής παράταξης. Επιπλέον, ο Γρηγόρης Μάκος αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα με κάποιο προβληματισμό αν πρέπει να παίξει στα χαφ – όπου βέβαια είναι απαραίτητος – ή στην άμυνα στην οποία φαίνεται να αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα. Γερή υποψηφιότητα θέτει και ο Σότα Γκριγκαλασβίλι, που με την όρεξη και την τεχνική του άλλαξε την εικόνα της ομάδας και στα δυο τελευταία παιχνίδια που εισήλθε ως αλλαγή.

Μέχρι την Κυριακή θα μεσολαβήσουν αρκετές προπονήσεις στις οποίες θα διαφανούν τα πλάνα του κ. Κόστα, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ