Ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά

Εμφανώς ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, παρουσιάζεται η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Το ξεκίνημα της προετοιμασίας σχεδόν με τη λήξη του περσινού μαραθωνίου, έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στον Μάριο Προδρόμου να δουλέψει με παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, ώστε να αφομοιωθεί όσο το δυνατό συντομότερα η τακτική.

Παρά το γεγονός ότι το άγχος της πρεμιέρας ήταν έκδηλο στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με την ΑΜΕΚ, η υπομονή και η αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας μας πιστοποιήθηκε στο τελικό σκορ. Από τους νεοαποκτηθέντες φουτσαλιστές ξεχώρισαν οι Ομήρου και Παναγιώτου, με τον πρώτο να ηγείται της επιθετικής και τον δεύτερο της αμυντικής γραμμής. Το σίγουρο είναι ότι οι επιθετικές επιλογές του προπονητή αυξάνονται μιας και ο Ομήρου έρχεται να πλαισιώσει τους Σταύρου και Δημητρίου, ενώ ο Παναγιώτου θα συνθέσει με το Φώκου ένα ισχυρό αμυντικό δίδυμο.

Η μη αναφορά σε κάποια από τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα δεν μειώνει σε καμιά περίπτωση την δική τους προσπάθεια και είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον θα τους γίνει ειδική αναφορά λόγω των εμφανίσεων τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ