Η ΑΕΚ Κουκλιών συστήνεται στην Α΄ κατηγορία

Η ΑΕΚ Κουκλιών ή… «Κουκλάρα» για τους ντόπιους, είναι η μοναδική φετινή εκπρόσωπος της πόλης και επαρχίας Πάφου στην κατηγορία των μεγάλων.

Η ΑΕΚ, με έμβλημα το δικέφαλο αετό, ιδρύθηκε το 1968 με χρώματα το μαύρο και το άσπρο. Αργότερα καθιερώθηκε η μαυροκίτρινη στολή. Αγωνίζεται για παρθενική φορά στην Α΄κατηγορία και κατά συνέπεια είναι η πρώτη φορά που τίθεται ως αντίπαλος της Μεγάλης Κυρίας.

Η ομάδα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Ιωάννου, ξεκίνησε την χρονιά με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία των μεγάλων, κάτι καθόλα ρεαλιστικό με βάση τα όσα βλέπουμε εντός κι εκτός γηπέδων. Τι εννοούμε; Αφ’ ενός η Παφιακή ομάδα αποδίδει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ενώ έχοντας μαζέψει 6 βαθμούς σε 4 παιχνίδια φιγουράρει στην 8η θέση του πίνακα. Αφ’ ετέρου τα οικονομικά προβλήματα άλλων ομάδων σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά τους χάλια, επιτρέπουν στα Κούκλια να αισιοδοξούν ότι μπορούν για την παραμονή.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη μέσα στο Παφιακό στάδιο είναι η Ανόρθωσις, ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συνεπείς στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ