Γκριγκαλασβίλι: Πρώτο ενενηντάλεπτο και αναζήτηση γκολ

Βασικός για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι  ήταν χθες ο Γεωργιανός Σότα Γκριγκαλασβίλι. Ο «Γκρίγκα» πήρε την θέση του παροπλισμένου Γκονζάλο Γκαρσία και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Έτρεχε πίσω να πάρει μπάλα για να οργανώσει το παιχνίδι της Ανόρθωσης,  ήταν ιδιαίτερα κινητικός σε όλο το παιχνίδι με ή χωρίς την μπάλα και συνέβαλε τα μέγιστα ούτως ώστε η Μεγάλη Κυρία να φτάσει στην νίκη με τόση άνεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ να είναι 1-5, ο Γεωργιανός επεδίωξε το γκολ. Δεν δίσταζε να δοκιμάζει το πόδι από μακρινές αποστάσεις, δίχως όμως η μπάλα να του κάνει το χατίρι και να καρφωθεί σε κάποια από αυτές στο πλεκτό του Καϊρίνου.

Με την είσοδο του Αντρέου στο παιχνίδι, ο Γκριγκαλασβίλι μετακινήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να προσφέρει σε πέραν της μίας θέσεων.

Πλέον, με τον «Γκρίγκα» να έρχεται με φόρα από την εξωτερική και τον Γκονζάλο Γκαρσία να μην πιάνει ψηλά στάνταρ απόδοσης, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ζόρζε Κόστα με όλα τα ενδεχόμενα πάντως να είναι ανοιχτά. Μόνο ευτυχία είναι πάντως για τον προπονητή να έχει δυο επιλογές τέτοιας ποιότητας για τη θέση του επιτελικού μέσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ