Διαμαρτυρία παιδιών για το κλείσιμο των γηπέδων φούτσαλ

Σήμερα το απόγευμα, στις 15:30, γονείς και παιδιά των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας θα κατέλθουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γήπεδα φούτσαλ, στα βοηθητικά του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Τα γήπεδα έχουν κλείσει με δικαστικό διάταγμα και ως εκ τούτου τα νεαρά βλαστάρια των Ακαδημιών μας έχουν μείνει δίχως γήπεδα προπονήσεων, αφού ως γνωστόν χρησιμοποιούσαν εκείνες τις εγκαταστάσεις. Τα παιδιά εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός, ενώ οι γονείς την έντονη δυσφορία τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Δεν μας κρύβουν δε και την αδικία που αισθάνονται, αφού διαμένοντας στη Λάρνακα έχουν μάτια και βλέπουν ουκ ολίγες αθλητικές εγκαταστάσεις μέσα σε κατοικημένες περιοχές, οι οποίες ούτε το… επίπεδο ζωής των κατοίκων επηρεάζουν, ούτε καμιά αρχή ενοχλούν!

Σήμερα στις 15:30, καλούνται όλοι οι Ανορθωσιάτες να ενώσουν τη φωνή τους με τα παιδιά, ώστε να αλλάξουν η δικαστική απόφαση ή το υπουργικό διάταγμα και να επιτραπεί η επαναλειτουργία των Ακαδημιών μας, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ