Δεν χωρά υποτίμηση

Δοκιμασία σοβαρότητας είναι η απογευματινή, απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας, μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από το Ζόρζε Κόστα, είναι υπόχρεοι να να παρουσιαστούν δίχως ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο, ώστε να «καθαρίσουν» την πρόκριση το συντομότερο δυνατό.

Η Αναγέννηση αγωνίζεται στη Β1 Κατηγορία, έχοντας μέχρι στιγμής εννέα βαθμούς, προϊόν δύο νικών και τριών ισοπαλιών, σε σύνολο έξι αγώνων. Η επιθετική της γραμμή παρήγαγε δέκα τέρματα, ενώ στο παθητικό μετρά μόλις τρία. Προέρχεται από εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Οθέλλο Αθηαίνου, ενώ στον αμέσως προηγούμενο αγώνα είχε χάσει μέσα στην Αραδίππου από την τοπική Ομόνοια με 1-0.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο σημερινός αντίπαλος δεν πρέπει να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε μια συγκεντρωμένη Ανόρθωση, η οποία θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και ποδοσφαιριστές. Λόγω της φύσης όμως του αγώνα – μονή αναμέτρηση κυπέλλου – απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή!

Προπώληση εισιτηρίων δεν έχει γίνει, θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, θα πωλούνται και εισιτήρια για την πετοσφαιρική αναμέτρηση Ανόρθωσις – Φενέρμπαξε, το Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ