Χρίστος Πουλλαΐδης: «Λένε ότι πουλήσαμε παιχνίδι· Αίσχος!»

Στον κόσμο της Ανόρθωσης απευθύνθηκε ο Χρίστος Πουλλαΐδης, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσαν Διοικητικό Συμβούλιο και Εθελοντές στη Λευκωσία. Την ομιλία του νέου Προέδρου, μεταφέρουμε από την ιστοσελίδα balla.com.cy:

«Ευχαριστώ τους παίκτες για την παρουσία τους εδώ, αλλά και τον προπονητή, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Μου έλεγε πριν πως κλείνει τα 32 του (γέλια).

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν είναι τράπεζα. Είναι μία μονάδα, ένα άτομο, έχει έρθει σαν στρατιώτης να βοηθήσει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Σκοπός μου δεν είναι να σκάψω παλιές πληγές και να διχάσω, αλλά να ενώσω τον κόσμο.

Εχουμε πρόβλημα με τις προσφυγές της ΦΙΦΑ. Τα νομικά είναι περίπλοκα, αλλά τα παλεύουμε. Έχουμε μία ικανή ομάδα νομικών. Δουλεύουν νυχθημερόν δίχως αμοιβή και τους ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή. Πολλοί παίκτες διεκδικούν άδικα αυτά που διεκδικούν.

Άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι οι συγκυρίες και η οικονομική κατάσταση του τόπου γενικά και της Ανόρθωσης ειδικότερα. Υπάρχουν ελλείμματα επταψήφια. Κάθε μήνα πρέπει να βρίσκουμε τα λεφτά για τους μισθούς. Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην έχουμε να πληρώσουμε τους μισθούς στους παίκτες και να περιμένουμε από αυτούς να αποδώσουν. 

Με λυπεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχουμε στην Ανόρθωση και που δεν τη βλέπω σε άλλα σωματεία. Έχουμε το όραμα και την περηφάνια που δεν έχουν άλλα σωματεία, αλλά έχουμε και το άλλο άκρο, την ψυθυρολογία. Πουλήσαμε, λένε, το ματς με τη Δόξα για να περάσουμε τα κριτήρια. Αίσχος! Πηγαίνετε στη ΣΠΕ Καρπασίας να σας δώσουν τα στοιχεία!

Σας παρακαλώ σταθείτε δίπλα μας. Το οικονομικό βάρος είναι δυσβάσταχτο. Χαίρομαι γιατί τα μηνύματα που εισπράτουμε είναι πολύ θετικά, ο κόσμος μας πιστεύει. Με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, βήμα προς βήμα, να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ