Ανόρθωσις – ΕΝΑ: Αγχώθηκε αλλά πήρε το τρίποντο

Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει για δεύτερη αγωνιστική η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ωστόσο η ποιότητα και η προσωπικότητα των φουτσαλιστών μας έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας. Στο μόνιμα παροπλισμένο Φώκου ήρθε να προστεθεί η απουσία του Σταύρου, μειώνοντας τις επιλογές του Μάριου Προδρόμου για την επιθετική γραμμή.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που ανέλαβε νωρίς την πρωτοβουλία κινήσεων με τον αρχηγό Ανδρέα Μάμα και το βαρύ πυροβολικό Δημήτρη Δημητρίου να απειλούν χωρίς όμως να βρουν δίκτυα. Ένας ωραίος ελιγμός του Ομήρου από δεξιά κατέληξε στο δοκάρι ωστόσο ο Ανδρέου με ωραία τοποθέτηση πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα γαλανόλευκα. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε ένα άναρχο παιχνίδι με μακρινές μπαλιές και χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα έφτασαν στην ισοφάριση, με στημένη φάση. Ο Μάμας ήρθε με δυναμική από τον πάγκο σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Ομήρου που σημάδεψε το αντίπαλο πλεκτό για το 1-2. Η ομάδα μας έλεγχε με άνεση τον αγώνα δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια με μόλις ένα γκολ διαφορά.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απαιτητική ωστόσο ήταν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν το ζητούμενο ισοφαρίζοντας 2-2 μετά από αμυντική ολιγωρία. Άλλη μια κίνηση ματ από τον πάγκο επανέφερε την ηρεμία στο γαλανόλευκο στρατόπεδο με τον Γιάννη Θεριστή να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας μετά από έξυπνη τοποθέτηση στην αντίπαλη περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ. Από νέο κόρνερ η ομάδα μας απείλησε τριπλά την αντίπαλη εστία με δράστες του Δημητρίου, Θεριστή και Ζάο. Την σκυτάλη στο επιθετικό κρεσέντο πήραν οι Χαρή και Ανδρέου που απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, ωστόσο τα αμυντικά κενά έκανα ξανά την εμφάνισή τους με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 3-3. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δημητρίου με ασύλληπτο βολέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας για τέταρτη φορά, ενώ λίγο αργότερα Ομήρου και Ανδρέου έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας. Η Ανόρθωσις διαχειρίστηκε με σχετική άνεση το υπέρ της σκορ παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα σε τέταρτο γκολ.

Το 4-5 έμελλε να είναι το τελικό σκορ με τους φουτσαλιστές μας να υποδέχονται με ανακούφιση την δεύτερη νίκη η οποία τους ανεβάζει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Θα ακολουθήσει βίντεο με στιγμιότυπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ