Ανόρθωσις – Ελπίδα Αστρομερίτη: Μπροστά στο κοινό της μετά από ένα μήνα

Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΜΕΚ, η φουτσαλική Ανόρθωση επιστρέφει στην φυσική της έδρα για να αναμετρηθεί με την Ελπίδα Αστρομερίτη. Οι φουτσαλιστές του Μάριου Προδρόμου ανυπομονούν να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, το οποίο έδωσε βροντερό παρόν και στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Περνώντας αλώβητη από Αθηένου και Ακάκι, η ομάδα μας ψάχνει το τέταρτο τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες με στόχο να αποσπαστεί από το γκρουπ των ομάδων που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.

Μια τέτοια ομάδα είναι και η αποψινή μας αντίπαλος, η οποία μάζεψε μέχρι σήμερα 9 βαθμούς, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από την Ανόρθωση. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η Ελπίδα σημείωσε 3 νίκες και 1 ήττα, με απολογισμό τερμάτων 19 υπέρ και 10 κατά. Την τελευταία αγωνιστική πέτυχε αγχωτική εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ονήσιλλο με 3-2, ευστοχώντας σε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά, ο προπονητής της ομάδας έχει όλους τους φουτσαλιστές στην διάθεσή του μιας και οι Σταύρου και Φώκου ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, με τον δεύτερο να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής. Η σέντρα στο «Κοινοτικό» θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και όχι στις 20:30 όπως αναγράφεται στο επίσημο πρόγραμμα και το Anorthosis24 θα είναι εκεί να σας μεταφέρει αργότερα όλα όσα θα συμβούν εντός και εκτός παρκέ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ