Αναπόφευκτες οι αλλαγές

Αλλαγμένη θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση (18:00). Από τη μια η ανάγκη να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ανελλιπώς σε όλα τα παιχνίδια και από την άλλη η θέληση του Ζόρζε Κόστα να δει αγωνιζόμενους παίχτες που δεν πήραν έως τώρα χρόνο συμμετοχής για διάφορους λόγους, καθιστούν τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναπόφευκτες.

Ας δούμε του 19 παίχτες που απαρτίζουν την αποστολή:

Κάτω από δοκάρια, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ντανιέλ Βέγκα. Ο Ινδιάνος ήρθε αφότου ξεκίνησε η χρονιά, ήταν πίσω από άποψη προετοιμασίας, έτσι ούτε καν σε φιλικό δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, με το Βαλβέρδ να έχει το απόλυτο.

mario daniel vega

Από την αμυντική γραμμή, σίγουρος απών θα είναι ο Πάολο Ζόρζε, οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Ο Τζορτζ Γκάλαμαζ που ήταν τιμωρημένος στις πρώτες τρεις αγωνιστικές παρουσίασε πρόβλημα τραυματισμού στην τέταρτη, ενώ έμεινε στον πάγκο στην πέμπτη. Δεν θα ήταν συνεπώς έκπληξη αν πάρει θέση βασικού. Ο Παβίσεβιτς από την άλλη έχει «γεμάτες» τις τελευταίες βδομάδες με εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις και αξίζει ξεκούρασης ενόψει ΑΠΟΕΛ. Ο Μάρκο Άντιτς την ίδια ώρα, μπορεί να συνθέσει το αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Γκάλαμαζ. Άλλωστε, για το αριστερό άκρο της άμυνας προστέθηκε τώρα και η επιλογή του Βαλεντίνου Σιέλη, ενώ στο δεξί σταθερά ο Τζέισον Δημητρίου. Μοναδική περίπτωση αλλαγής εκεί, είναι να μεταφερθεί δεξιά ο Άντιτς.

SIELIS ANALISI

Στη μεσαία γραμμή, πιθανόν να δοθεί μια ανάσα ξεκούρασης σε τουλάχιστον ένα εκ των Αλέξα και Μάκου, με τον τελευταίο να είναι στα δικά μας μάτια ο πιο πιθανός. Θέση διεκδικεί με αξιώσεις ο Μόσες Οχαγιόν, αλλά και ο υποσχόμενος, νεαρός Ζαχαρίας Θεοδώρου. Εάν υποθέσουμε ότι θα πάρει χρόνο ο Γκονζάλο Γκαρσία, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η ψυχολογία του αλλά και να του δοθεί η ευκαιρία να επανεύρει τον εαυτό του, δεν θα ήταν παράξενο να μείνει δίπλα του σε ελεύθερο ρόλο ο Γκριγκαλασβίλι. Όπως και να ‘χει, δύσκολα μένει εκτός ο MVP του τελευταίου αγώνα.

griga

 

Η απουσία του Γιάννου Οκκά, ο οποίος απουσιάζει στην Ελβετία για τις ανάγκες του UEFA Pro, του στερεί ίσως την παρουσία από την αρχική εντεκάδα. Σοβαρή υποψηφιότητα θέτει ο Σουσιάν, ο οποίος αναμένεται να πλαισιώσει μαζί με τον Τόνι Κάλβο, τον Ρομπέρτο Κολαούτι. Ανάσες μάλλον θα πάρει ο Φοφανά, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι της Κυριακής, δίχως βέβαια το γεγονός αυτό να τον αφήσει εκτός προπονήσεων. Θέση είτε στο βασικό σχήμα, είτε ως αλλαγή, διεκδικεί και ο Αντρέας Αβραάμ.

SOUSIAN ANALISI

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ