Άμεσες αλλαγές και ανακάτεμα της τράπουλας

Με βάση όσα είδαμε την προηγούμενη Κυριακή στο παιγνίδι με τη Δόξα, επιβάλλεται ο Ζόρζε Κόστα να προχωρήσει σε αλλαγές στην βασική εντεκάδα και να ανακατέψει την τράπουλα όσο αφορά κάποιες θέσεις. Ποδοσφαιριστές όπως ο Γκριγκαλασβίλι δείχνουν με την απόδοσή τους ότι δικαιούνται θέση βασικού, και για να είμαστε και κάπως πιο αυστηροί, κάποιοι πρέπει να καθίσουν στον πάγκο με βάση την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα με τα τεράστια κενά που είδαμε με την Δόξα, ο Γρηγόρης Μάκος θα επανέλθει στη βασική εντεκάδα. Το ερώτημα είναι σε ποια θέση θα κληθεί να αγωνιστεί. Αυτή του αμυντικού μέσου ή αυτή του κεντρικού αμυντικού; Ο Πάολο Ζόρζε με Αλκή και Δόξα ήταν επιεικώς μέτριος και η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για την ομάδα μας με τον απρόσεκτο τρόπο με τον οποίο μάρκαρε. Πέραν του Παβίσεβιτς όμως, οι λύσεις είναι ο Γκάλαμαζ ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα λόγω τραυματισμού και ο Δημήτρης Οικονόμου, πέραν του Γρηγόρη Μάκου που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στη θέση αυτή απέναντι στην Ομόνοια.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Σότα Γκριγκαλασβίλι «φωνάζει» ότι πρέπει να είναι βασικότατος με βάση τις εμφανίσεις του, και δικαιούται να είναι βασικός. Ο Γκονζάλο Γκαρσία ακόμη να μας δείξει αυτά που μπορεί, ήρθε και ο μικροτραυματισμός του και θεωρούμε πως σαν επιτελικός θα πρέπει να αγωνιστεί ο Γεωργιανός στο παιγνίδι της Κυριακής απέναντι στην Α.Ε Κουκλιών.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, Κολαούτι και Φοφανά δικαιούνται τη θέση τους στη βασική εντεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ζόρζε Κόστα ίσως θελήσει να ρίξει στη μάχη για πρώτη φορά ως βασικό τον Μπεν Σουσιάν ή να δούμε και πάλι τον Οκκά να επιστρέφει στην εντεκάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ