Αλλαγές με μοναδικό στόχο το τρίποντο

Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία ΑΕΚ Κουκλιών και ο Ζόρζε Κόστα αναμένεται να προβεί σε αλλαγές προκειμένου να μην ξαναδεί αυτός και ο κόσμος παρόμοια χάλια όπως με την Δόξα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Μέσα στη βδομάδα είχαμε από την μια επάνοδο του Γκάλαμαζ και από την άλλη ο Κόστα είδε τον ντεφορμέ Γκονζάλο Γκαρσία να χάνει αρκετές από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Έτσι, με βάση και τα πιο πάνω δεδομένα, η Ανόρθωσις θα παρουσιαστεί με αλλαγές στον αγώνα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μάθιου Βαλβέρδ. Στα άκρα της άμυνας οι Δημητρίου και Άντιτς ενώ για το κέντρο της άμυνας προβάδισμα δείχνει να έχει ο Γρηγόρης Μάκος έναντι του Πάολο Ζόρζε ως παρτενέρ του Σάβο Παβίσεβιτς.

Αλλαγή ενδεχομένως να έχει και ο χώρος του κέντρου με τον Αλέξα να είναι ο μόνος σίγουρος. Ο Γκρικαλασβίλι αναμένεται να επιβραβευθεί και να αντικαταστήσει τον «ανέτοιμο» Γκαρσία, ενώ η τριάδα θα συμπληρωθεί από τον Οχαγιόν.

Η επιθετική τριάδα είναι κατά τα 2/3 κατειλημμένη από τους Φοφανά και Κολαούτι. Τυχόν αλλαγή θα φέρει ένα εκ των Αμίτ Μπεν Σουσιάν ή Οκκά να αντικαθιστούν τον Τόνι Κάλβο.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στο Παφιακό για να δει τη Μεγάλη Κυρία και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν όπως αρμόζει στη φανέλα που φορούν. Τους ζητά να δώσουν το άπαν το δυνάμεων τους με μοναδικό στόχο την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι μετά το πέρας της αγωνιστικής ακολουθεί διακοπή ενόψει των αγώνων της εθνικής και με την επανέναρξη η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και η ώρα 18:00.

aek-vs-ano

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ