Αχιλλέας Νικολάου στο Anorthosis24: «Κανείς δεν με έφαγε!»

Με την ανακοίνωση της απόσυρσης του Αχιλλέα Νικολάου από την προεδρία του Συλλόγου, το Anorthosis24 είχε μια μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο.

Ο κ. Νικολάου μας ξεκαθάρισε ότι κανένας δεν τον «έφαγε», ούτε δίνει βάση στους διάφορους ψιθύρους που ακούγονται, είτε καλόβουλα, είτε κακόβουλα και θέλουν να συνδέουν την αποχώρησή του με την ήττα της ομάδας από τη Δόξα. Προχώρησε ένα ακόμα βήμα και μας είπε ότι θα παραμείνει κοντά στο διοικητικό συμβούλιο ως ειδικός σύμβουλος του νέου προέδρου, Χρίστου Πουλλαΐδη, τον οποίο όπως αντιληφθήκαμε εκτιμά βαθύτατα.

Η πραγματικότητα είναι ότι το καλοκαίρι όλοι πίεζαν τον Χρίστο Πουλλαΐδη να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, κάτι το οποίο ήταν για τον ίδιο αδύνατο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όχι μόνο. Πλέον, ο Βατυλιώτης επιχειρηματίας διεμήνυσε στον Αχιλλέα Νικολάου ότι είναι έτοιμος να αναλάβει και από κοινού οι δυο άντρες τροχοδρόμησαν τις εξελίξεις.

Ωστόσο, η μεταβίβαση της εξουσίας έγινε γρηγορότερα απ’ ότι αναμενόταν και αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα προσβλητικό για τον Αχιλλέα Νικολάου αλλά και τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου δημοσίευμα στον Κυριακάτικο τύπο. Κάτι που θα σας αποκαλύψουμε σε λίγο…

Για την ώρα, ο κ. Νικολάου μας είπε ότι δεν παίζει κανένα ρόλο ποιος είναι πρόεδρος, ποιος αναπληρωτής κ.ο.κ. και διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο θα συνεχίσει να πράττει όπως νομίζει για το καλό της Ανόρθωσης, αλλά θα συμμετέχει κανονικά σε όσες εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί.

Σκοπός του, όπως τόνισε, ήταν να συσπειρωθεί ο κόσμος και να μπει σε μια σωστή πορεία η ομάδα, κάτι που πιστεύει ότι έχει γίνει. Κάλεσε δε τον κόσμο να παραμείνει συγκεντρωμένος στην προσπάθεια να ανακάμψει η Ανόρθωσις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ