Χόοοχοοιι.. Έπιαν σας το τρ(Ι)αλαλλαα

Θερμούς χαιρετισμούς στους απανταχού Ανορθωσιάτες και ειλικρινείς απολογίες για την απουσία μου από την στήλη για όλο αυτό το διάστημα. ‘Δεσμεύομαι’ (κάποιος τζιάλλος το είπε τούτο?) να είμαι κοντά σας σε εβδομαδίαια βάση αρχής γενομένης από σήμερα για οτιδήποτε απασχολεί την Ανορθωσιάτικη επικαιρότητα. Επίσης χαιρετίζω όλους τους φίλους μας λαστιχάρηδες, χόχους, ομοφυλόφιλους και καττούες που γνωρίζω ότι μας διαβάζουν και ανησύχησαν με την απουσία μου.

Στα καθ’ημάς, μετά τον ‘καθιερωμένο’ πλέον καλοκαιρινό Γολγοθά (γειά σου Κάκο, Χριστάκη κτλ) το κλίμα ήταν πιο παράξενο από κάθε χρονιά. Αβεβαιότητα, θυμός, καχυποψία ήταν οι λέξεις που χαρακτήριζαν την διάθεση της μάζας του Ανορθωσιάτικου οικοδομήματος και η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής μας έφερε αντιμέτωπους με τους χόχους. Για να μιλήσουμε ανοιχτά, ακόμα και από τους 6μιση χιλιάδες οπαδούς μας που βρέθηκαν στον ΝΑΟ το Σάββατο το βράδυ ελάχιστοι περίμεναν όχι την νίκη, αλλά πολύ περισσότερο την εμφάνιση της ομάδας μας. Παρ’όλες τις απουσίες, τα πειράματα, το κακό κλίμα και την κάκιστη προιστορία που συντηρούμε με τους χόχους η ομάδα μας εξέπληξε ευχάριστα αφού τέτοιο πάθος και αυταπάρνηση ομολογώ ότι είχαμε πολλούς μήνες να δούμε.

Οι χόχοι με το γνωστό τουπέ που τους διακατέχει μαζί μας εφέραν τα φουσκωτά τους, τα μπρατσάκια, τους τροχούς, τις ψάθες, τις μασκούες της θάλασσας, τους τσε-γκουβάρες, τις σημαίες του ακελ, της πεό, παιδικές φωτογραφίες του παπακωνσταντίνου και τα λοιπά σινακλίκκια που κουβαλούν παντού αλλά εκάτσαν πάνω. Η φωτοβολίδα του Τζέισον που τον συνοικισμό του Τσιακκιλερού έβαλε φωτιά στον ΝΑΟ, η προσωρινή ισοφάριση του γκίκιεβιτς με το βυζί επέφερε μια παγωμάρα αλλά ο Ροβέρτος ο Βαπτιστής επανέφερε την τάξη με 2 τεμάχια.

Το θέμα μας είναι ένα, ενιξέρω αν θα πιάμε πρωτάθλημα ή κύπελλο ή αν θα πάμεν ευρώπη τζιε εννα μας φκάλει καμιά ερασιτεχνική ομάδα με ψαράδες που την Ισλανδία, το μόνο που ξέρω εν ότι όποιοι έντεκα τζιε να παίζουν τούντο πάθος πρέπει να επιδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι ανεξαιρέτως αντιπάλου. Ο κόσμος της Ανόρθωσης ξέρει να εκτιμά τζιε να το δείχνει αλλά τις μαλακίες που εκάμετε την τελευταία πενταετία ακόμα τζιαι αν πιάτε το πρωτάθλημα με 36 νίκες εν θα τις συγχωρήσουμε σε κανέναν. Τούτο εν ένα θέμα που εννά το συζητήσουμε άλλη ώρα όμως.

Όσο αφορά τους χόχους.. Τι να σας πώ? Τι να σας κάμω? Η χαρά σας τα τελευταία 15 χρόνια (5 x 3) εν ότι εδέρνετε μας εμάς, τωρά εν θα μας δέρνετε ούτε εμάς. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι ήταν μια πολλά άσχημη εφτομάδα για εσάς αφού τούντην εφτομάδα εκάμαν σας τα ούλλα, που την Τετάρτη ώς το Σάββατο (δηλαδή σε 3 μέρες) εκάμετε την διαδρομή αρμάρι-μέσα-έξω-αρμάρι μίνιμουμ 3 φορές, τζιαι όπου γυρίσετε θωρείτε τούντον αριθμό, 3. Έπιαν σας το τρ(Ι)αλαλλαλαλαλααα τζιε κατανοώ το απόλυτα.

 

Υ.Γ (1) Εν αλήθκεια ότι ένα φουσκωτό τζιε θκυό μπρατσάκια (δηλαδή σύνολο ΤΡΙΑ πράματα) στοιχίζουν 3 ευρώ τζιε 33 σέντ?!

Υ.Γ (2) Εν αλήθκεια ότι ακόμα τζιαι αν συνάξετε 33 εκατομύρια 333 σχιηλιάες 33 ευρώ τζιε 33 σέντ ΠΑΛΕ εννά παττήσετε?

Υ.Γ (3) Δαμέ έντζιε ήθελα να γράψω τίποτε απλά εν το υστερόγραφο ΤΡΙΑΑΑΑΑ

Υ.Γ (4) Τελικά τζίνος που είσχεν 8 μήνες να παίξει μάππα εν ο δεξής ο μπακ όξα ο αριστερός?

Υ.Γ (5) Κομπαρσούλη πκιάε γυρί.. 10 τζιε πόψε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ