Ανακοίνωση «Χριστάκης Φωτίου Club»

Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών μας στη Λάρνακα, «Χριστάκης Φωτίου Club», με την οποία συγχαίρει παίχτες και κόσμο για τη νίκη, ενώ προαναγγέλλει εκδηλώσεις του club. Αναλυτικά:

«Το «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ Club» συγχαίρει και ευχαριστεί  πρωτίστως όλα τα μέλη του, που έδωσαν μαζικά το παρών τους στις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα αλλά περισσότερο στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου απέναντι σε κάποια ομόνοια.  Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στον υπόλοιπο κόσμο που ακολούθησε τον ξέφρενο ρυθμό των αλανιών στην κερκίδα, και αυτό ας είναι το εφαλτήριο να γίνεται κάθε φορά το ΠΑΠ έτσι… καμίνι. Ας χάνουν οι αντίπαλοι όχι πριν μπουν στο γήπεδο αλλά από τον κυκλικό κόμβο, νιώθοντας το τι θα ακολουθήσει στο ΝΑΟ.

Η βροντερή παρουσία, η συνεχής φωνή οδήγησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μια μεγάλη νίκη, που ελπίζουμε βέβαια να έχει και ανάλογη συνέχεια. Έτσι θέλουμε τους ποδοσφαιριστές μας, μέχρι το τελευταίο λεπτό να βγάζουν δύναμη και πάθος με όποιον και όπου παίζουμε, και τα υπόλοιπα άστε τα σε μας. Το γήπεδό μας πρέπει να είναι πάντα γεμάτο και  καμία θέση να μη μένει  άδεια  καθώς ο λαός της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ αποτελεί και το μεγαλύτερο στήριγμα του Σωματείου. Το «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ Club», θα είναι πάντα εκεί, δυνατό και σύσσωμο  για την ΙΔΕΑ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η διάθεση των εισητηρίων διαρκείας για το πέταλο αλλά και οι εγγραφές συνεχίζεται κανονικά, και για περαιτέρω πληροφορίες να αποτείνονται στο οίκημα του Συνδέσμου μας στην πάροδο της Μακαρίου(ασημόκολλας).

ΥΓ. Τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μέσω γραπτών μηνυμάτων με τα μέλη μας για ενημέρωση σχετικά με τις επικείμενες εκδηλώσεις του μαχητικού «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ Club», και καλούμε άπαντες να συμμετάσχουν.

ΥΓ.1 Κάποιος προπονητής δήλωσε ότι υποτίμησε λέει την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Δεν θα επεκταθούμε όσον αφορά τις δηλώσεις του απλά, ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;;;;  Τα λέμε έτσι..;;;!!

ΥΓ.2 ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ