Β. Μελαναρκίτης στο Anorthosis24: «Πιο δύσκολο το παιγνίδι με Απόλλωνα»

Στο Anorthosis24 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Βάσος Μελαναρκίτης, για το επερχόμενο παιγνίδι της ομάδας μας την Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα. Τόνισε πως το παιγνίδι θα είναι δυσκολότερο από αυτό με την Ομόνοια, ενώ όσο αφορά το παιγνίδι με τη Λευκωσιάτικη ομάδα, ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης είχαν δύναμη και πάθος, στοιχεία που δεν υπήρχαν στους προηγούμενους αγώνες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιγνίδι με τον Απόλλωνα θα είναι πολύ δύσκολο, και πιστεύω πως ο Απόλλωνας θα έχει το μυαλό του και στο παιγνίδι απέναντι στην Τραπεζούντα, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ανόρθωση. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές από την Ομόνοια και θεωρώ πως το παιγνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από αυτό της πρεμιέρας.

Η Ανόρθωση μετά από τα προβλήματα που είχε χρειαζόταν μία επιτυχία με ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ήταν η Ομόνοια. Το στοιχείο που παίρνω από αυτό το ντέρμπι είναι η δύναμη και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, στοιχεία που δεν είδαμε στα προηγούμενα παιγνίδια ούτε στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, και τα οποία έδωσαν κατά την άποψή μου τη νίκη στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές με αυτό το πάθος που έβαλαν στο παιγνίδι τους έδειξαν πως ήθελαν αυτό τον αγώνα οπωσδήποτε.

Είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε και στη συνέχεια από την ομάδα. Φαίνεται ότι ο προπονητής βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές για να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ