Το πάρτυ τελείωσε… τα κεφάλια μέσα

Αδέρφια Ανορθωσιάτες σας χαιρετώ και παράλληλα σας καλωσορίζω στην καινούργια στήλη που εγκαινιάζεται σήμερα. Εδώ θα σχολιάζονται τα πάντα σε σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου με τον πιο καυστικό τρόπο. Δεν είχα σκοπό να ξεκινήσω με κάποιο άρθρο αλλά οι εξελίξεις με πρόλαβαν.

Με τους Tζέισον Δημητρίου και Ρομπέρτο Κολαούτι να… ανοίγουν λογαριασμό, η ομάδα μας παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με ότι είδαμε στην Ευρώπη αλλά και στα φιλικά, επιβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο “ΠΑΠ” της Ομόνοιας με 3-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες μας επιτέλους, παρουσίασαν πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα πρόσφατα τεστ τους, είχαν την κυκλοφορία και τον έλεγχο της μπάλας και δημιούργησαν φάσεις. Αυτό βοήθησε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και μάλιστα πολύ νωρίς να χάνουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Είδαμε παίκτες ορεξάτους, με πλάνο στο γήπεδο αλλά πάνω από όλα πειθαρχεία.

Δεν θα ξεχωρίσω παίκτες. Όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο τιμώντας την φανέλα για την οποία αγωνίζονταν. Είναι αρχή ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα για συγκεκριμένους παίκτες. Ας επαναφέρουμε στην μνήμη μας παίκτες της περσινής σεζόν όπου στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν απών. Σπαντάσιο;; Ρέζεκ;; Είναι μόνο η αρχή.

Όπως είναι φυσικό, η νίκη μας δίνει εξαιρετική ψυχολογία, και ειδικά στους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος όμως ας παραμείνουμε προσγειωμένοι. Σε 2 εβδομάδες έχουμε άλλο ένα ντέρμπυ με τον Απόλλωνα. Ας μην μας παρασύρει η νίκη επί της Ομόνοιας.

Κλείνοντας, το ευχάριστο μετά από αρκετό καιρό, βλέπουμε στο γήπεδο μια ομάδα με πλάνο και πειθαρχεία. Πλάνο και πειθαρχεία που έλειψε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από την ομάδα με τραγικά αποτελέσματα.

ΥΓ: Tώρα με τους φόρους ακινήτων ενεν τζαιρός για εξοχικά. Εν καλό σας τζαι το ενοίκιο στο Γ.Σ.Π

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ