ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος!»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αυτή την ώρα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη τους νίκη σε βάρος της Ομόνοιας και τους καλεί να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει την ποδοσφαιρική μας ομάδα για τη μεγάλη νίκη επί της ομόνοιας και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. Αυτό το πάθος θέλουμε να βλέπουμε από τους ποδοσφαιριστές μας σε κάθε αγώνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο μεγάλο Ανορθωσιάτικο κόσμο για την εξαιρετική παρουσία του στο «ΠΑΠ». Μια παρουσία μαζική και βροντερή, η οποία έσπρωξε την ομάδα μας στο πολυπόθητο τρίποντο. Όσον αφορά τις διάφορες ενστάσεις που ακούγονται για το θέμα των φωτοβολίδων, οι θέσεις του Συνδέσμου μας είναι γνωστές. Καλούμε, λοιπόν, το Σωματείο μας να αποταθεί στην ΚΟΠ, ούτως ώστε να επιτρέπεται έστω η ελεγχόμενη χρήση φωτοβολίδων πριν την έναρξη των αγώνων και των β’ ημιχρόνων.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους οπαδούς του ιστορικότερου Συλλόγου της Κύπρου, ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. συνεχίζει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη Νότια κερκίδα και καλεί όσους ενδιαφέρονται να αποτείνονται στα κατά τόπους κλιμάκια του Συνδέσμου σε Λεμεσό, Ξυλοφάγου και Πάφο, ενώ για την επαρχία Λευκωσίας το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 96576655. Επίσης ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα συνεχίσει την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου και καλεί όσους ενδιαφέρονται, να πραγματοποιούν εισφορές στους προαναφερθέντες χώρους.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι ο νικητής της κλήρωσης που έγινε στο ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα, είναι ο/η κάτοχος του λαχνού με αριθμό 00126 και καλείται να επικοινωνήσει με το κλιμάκιο Λεμεσού για να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ