Ταχύτητα στην άμυνα

Αυτό θέλει ο Ζόρζε Κόστα στην άμυνα της ομάδας μας και αυτό είναι το μόνο που τον προβληματίζει. Στα αγωνιστικά επιστρέφουν οι Σάβο Παβίσεβιτς και Πάολο Ζόρζε, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά τουλάχιστον τον ένα εκ των δύο κεντρικών αμυντικών να είναι ταχύς.

Με την ευκαιρία της διακοπής λόγω του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, ο κ.Κόστα άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα. Η άμυνα χρειάζεται αρκετή βελτίωση κάτι το οποίο είναι εμφανές και στο οποίο δίνει αρκετό βάρος στις τελευταίες προπονήσεις. Ο μόνος -θεωρητικά- γρήγορος ποδοσφαιριστής που έχουμε στην ομάδα αυτή τη στιγμή, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, είναι ο Μάρκο Άντιτς. Η φυσική θέση του Άντιτς είναι στα άκρα της άμυνας, ωστόσο ο Ζόρζε Κόστα πειραματίστηκε στη πρεμιέρα και τον τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας όπου τα πήγε σχεδόν περίφημα.

Τώρα το δίλημμα είναι αν θα δοκιμάσει ξανά με τον Άντιτς στο κέντρο της άμυνας, μιας και υπάρχουν οι Δημητρίου και Αβραάμ για τα άκρα ή αν θα προτιμήσει να τον μεταφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας (στη θέση του Ανδρέα Αβραάμ) και να στηρικτεί στους Πάολο Ζόρζε και Σάβο Παβίσεβιτς για το κέντρο της άμυνας.

Πάντως, υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το μεθεπόμενο Σάββατο. Μεθαύριο, η ομάδα μας θα αναμετρηθεί φιλικά με την ομάδα του Ερμή και ο Ζόρζε Κόστα αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του για το επόμενο επίσημο παιχνίδι της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ