Τα τρία καλύτερα γκολ ενάντια στον Απόλλωνα

Απολαύστε τα ομορφότερα κατά την γνώμη μας τέρματα απέναντι στον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη αλλά τα γκολ των Σάβιο, Φρούσσου το 2008 και του Κετσπάγια την περίοδο 1993-1994 ήταν αυτά που επιλέγηκαν ως τα ομορφότερα.

Σάβιο Μπορτολίνι Πιμεντέλ
Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Κύπρο. Το λεπτό σημάδευε το 84 και η ομάδα μας γυρόφερνε την μπάλα στο κλασσικό στυλ του Τιμούρ Κετσπάγια. Μετά από πάσα του Κωνσταντίνου ο Σάβιο άδειασε την άμυνα και με αριστερό σούτ βολίδα έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Άλες Σβαλόφσκι. Τελικό σκορ 1-2 υπέρ της ομάδας μας.

Νίκος Φρούσσος
Ο Ελλαδίτης επιθετικός ήταν από τους λίγους που πρόσφεραν πολύ περισσότερα από όσα πήρε από την ομάδα μας. Με τα υπέροχα του γκολ του χάρισε πολλές νίκες και βαθμούς. Ένα από αυτά και ένα από τα ομορφότερα της καριέρας του ήταν απέναντι στον επόμενο μας αντίπαλο. Το παιχνίδι ήταν στην ισοπαλία 1-1μέχρι το 65ο λεπτό που ο Φρούσσος είδε εκτός εστίας τον Σοφρώνη Αυγουστή και με δυνατό ευθύβολο σουτ από τα 25 μέτρα τον τρύπησε. Τελικό σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας μας.

Τιμούρ Κετσπάγια
Στην μακρινή σαιζόν του 1993-1994 εντοπίσαμε την τρίτη και τελευταία επιλογή του anorthosis24.net για τα κορυφαία γκολ της ομάδας μας ενάντια στον Απόλλωνα. Ο Τιμούρ παίρνει την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου μετά από μπαλιά του Παναγιώτου και αφού έφτασε στην μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι και με ασύλληπτο βολέ την έστειλε στα αντίπαλα  δίκτυα. Τελικό σκορ 4-1 στην μεγαλύτερη σε έκταση νίκη μας κόντρα στον Απόλλωνα. Δείτε τον … “κλασικό” Κετσπάγια. (Απο το 01:50)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ