Τα πλάνα του Χριστάκη

Με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του θα έρθει ο Απόλλωνας στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος την ερχόμενη Κυριακή. Ο τεχνικός των κυανολεύκων δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Χαράλαμπου Κυριάκου ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Σερβία. Αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που παρέταξε στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Νις πολύ πιθανόν να μην υπάρξουν και έτσι λίγο πολύ η αρχική εντεκάδα του Απόλλωνα είναι γνωστή.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρούνο Βάλε. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Ντανανάε, Μερκής, Καρυπίδης και Βασιλείου. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί χαφ οι Χαμντανί και Γκουγιόν ενώ μπροστά τους σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο ο Γκαστόν Σανγκόι. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Ρομπέρ, στο δεξί ο Παπουλής και στη κορυφή ο Γκαρσία.

Πιο ξεκάθαρο και αναλυτικότερο ρεπορτάζ όσο αφορά τον τρόπο που θα παραταχθεί η Λεμεσιανή ομάδα στο Κυριακάτικο ντέρμπι θα έχουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ