Τα διλήμματα 11αδας του Ζόρζε Κόστα

Με την αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα να έχει αρχίσει, ο Ζόρζε Κόστα ήδη σκέφτεται πως θα παρατάξει την ομάδα για να φτάσει στο 2 στα 2. Υπάρχουν κάποιες επιπλέον επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ενώ ο προπονητής δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Οχαγιόν, Σουσιάν λόγω Γιομ Κιμπούρ (εκτος αν αλλάξει κάτι στη μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα) και στον Οκκά μάλλον, λόγω τραυματισμού.

Ο Απόλλωνας αποτελεί ερωτηματικό, αφού είναι μία ομάδα με πέραν των 10 μεταγραφών και το δείγμα που έχει ο προπονητής για να αναλύσει την νέα ομάδα είναι μικρό. Σίγουρα όμως, ο Κόστα θα έχει στα υπόψιν ότι ο φετινός Απόλλωνας στην επίθεση του έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν εύκολα να του κάνουν τη ζημιά με διάφορους τρόπους. Μεταξύ αυτών δεσπόζει η παρουσία του Σανγκόι, ενώ οι Ρομπέρ, Γκαρσία σε συνδιασμό με τα ανεβάσματα του Χαμντανί χρήζουν προσοχής.

Στην 4αδα της άμυνας, αναμένεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Αναμένεται ότι ο Άντιτς θα επανέλθει στα αριστερά με τον Σάβο Παβίσεβιτς να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας νοουμένου ότι είναι απόλυτα υγιής, με τον Άντρεα Αβρααμ να φεύγει απο το αριστερό άκρο που δυστυχώς δεν έχει πείσει, κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα. Η επαναφορά του Πάουλο Ζορζε στην 11αδα στην θέση του Γρηγόρη Μάκου είναι άλλη μία πιθανότητα, αλλά το ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο πιο ευέλικτος Μάκος για να αντιμετωπιστεί η κινητικότητα του Απόλλωνα στην επίθεση είναι επίσης υπαρκτό. Στο δεξί άκρο θα παραμείνει ο Δημητρίου ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στην πρεμιέρα.

Στους ανασταλτικούς μέσους ο Αλέξα θα πλαισιώνεται απο τον Γρηγόρη Μάκο ή τον Σότα Γκρικαρασβίλι, αναλόγως της χρησιμοποίησης του Μάκου στο κέντρο της άμυνας. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η χρησιμοποίηση του Οχαγιόν και του Χρίστου Μαραγκού

Εν τέλει στο επιθετικό κομμάτι, σίγουροι είναι οι Γκαρσία, Φοφανά και Κολαούτι, με την τελευταία θέση να διεκδικείται απο Αντρέα Αβρααμ και Τόνι Καλβο. Απομακρυσμένα είναι προς το παρόν τα σενάρια Οκκά ή Σουσιάν για ένα απο τα δύο άκρα.  Έαν τελικά ο Αντρέας Αβραάμ προτιμηθεί για την άμυνα, τότε ο Κάλβο θα είναι στα δεξιά της επίθεσης με τον Φοφανά στα αριστερά, ενώ σε περίπτωση που προτιμηθεί  ο Αντρέας Αβραάμ για τα φτερά της επίθεσης, μάλλον θα αγωνιστεί στα αριστερά με τον Φοφανά να μετατοπίζεται στα δεξιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ